Survivor 3 Επεισόδια 11 και 12: Αγώνες ασυλίας και νέο παιχνίδι - Υποψήφιοι για αποχώρηση και Ανατροπή σοκ


Ένα έντονο σαββατοκύριακο είχαμε στον άγιο Δομίνικο καθώς πάλεψαν για μια ακόμη ασυλία με όλες τους τις δυνάμεις με αποκορύφωμα μια ανατροπή σοκ. Ας τα δούμε ποιο αναλυτικά.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου είχαμε για αρχή τον πρώτο αγώνα ασυλίας στον οποίο τελική νικήτρια ομάδα ήταν η Τούρκικη.

Στην συνέχεια ακολούθησε ένα νέο παιχνίδι στο οποίο κάθε παίκτης της μιας ομάδας επέλεγε για συμπαίκτη του έναν από την άλλη ομάδα ώστε να διεκδικήσουν καφέ με κουλουράκια. Οι νικητές θα επιλέξουν ωστόσο έναν παίκτη από την αντίπαλη ομάδα ώστε να έρθει μαζί τους Στον αγώνα γυναικών που ακολούθησε την νίκη πήραν Ελπίδα και Σεντά

Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε στην αρχή τον αγώνα των ανδρών τον οποίο κέρδισαν ο Παναγιώτης με τον Ατακάν. Ελπίδα και Παναγιώτης επέλεξαν Γιουσούφ ενώ  Ατακάν και Σεντά επέλεξαν την Αφροδίτη. Ωστόσο ο Παναγιώτης έλειπε λόγο αδιαθεσίας.

Στην συνέχεια παρακολουθήσαμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας όπου πάλι κέρδισε η Τούρκικη ομάδα στέλνοντας την Ελληνική στο συμβούλιο.

Ακολούθησαν οι ατομικοί αγώνες ασυλίας με τον Νίκο να κερδίζει στον αγώνα αντρών και την Ρία στον αγώνα των γυναικών.

Τέλος στο συμβούλιο του νησιού ο Σάκης μας αιφνιδίασε με την ανακοίνωση ότι η Κατερίνα Δαλάκα έρχεται άγιο Δομίνικο. Στην συνέχεια έγινε η ψηφοφορία από την οποία επιλέχθηκε πρώτη υποψήφια η Ιουλιέτα, ο Νίκος επέλεξε τον Σπύρο και η Ρία τον Βασίλη Βασιλικο. 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου