Άρης - Πανιώνιος 1-1


Το νικηφόρο σερί του Άρη... σταμάτησε στον Πανιώνιο (1-1)! Η γρήγορη αποβολή του Μπάσα, άφησε τους «κίτρινους» από νωρίς με 10 παίκτες κι έτσι παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν με τον Ματίγια, ο Τσιλούλης ισοφάρισε και χάρισε τον πολύτιμο βαθμό στους Νεοσμυρνιώτες. Στο +2 από τον Παναθηναϊκό οι «κίτρινοι». 

Άρης και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σ’ ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από την αποβολή του Μίγκτζεν Μπάσα στο 12ο λεπτό. Οι «κίτρινοι» δεν κατάφεραν να διευρύνουν το σερί τους πριν το παραδοσιακό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο,τι πλάνο κι αν κατέστρωσε ο Σάββας Παντελίδης πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήσρων στο 12ο λεπτό της συνάντησης όταν ο Μπάσα αποβλήθηκε από το παιχνίδι για το σκληρό τάκλιν στον Μαξίμοβιτς ο οποίος με τη σειρά του αντικαταστάθηκε από τον Άρτσε. Το αριθμητικό μειονέκτημα ανάγκασε τον Άρη να παίξει επιφυλακτικά και ο δε Πανιώνιος το εκμεταλλεύτηκε κρατώντας περισσότερο την μπάλα στα πόδια του. Αυτά τα δεδομένα διαμόρφωσαν και την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου το οποίο ουσιαστικά είχε μόλις δύο κλασικές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες.

Στο 30ο λεπτό ο Ματέο Γκαρσία τράβηξε όλη την άμυνα του Πανιωνίου, τροφοδότησε τον Λάρσόν ο οποίος σούταρε από πλάγια θέση και ανάγκασε τον Κότνικ σε μια εντυπωσιακή απόκρουση. Έξι λεπτά αργότερα, ο Ντιγκινί μάλλον βιάστηκε να εκτελέσει ενώ στο 42ο λεπτό ο Λάρσον κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Σταυρόπουλο. Η μεγαλύτερη στιγμή για τον Πανιώνιο ήταν η φάση του 42ου λεπτού όπου ο Ντουρμισάι επιχείρησε το δυνατό σουτ αλλά ο Κουέστα απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου