Ατρόμητος - Λεβαδειακός 1-0


Με καταπληκτικό γκολ του Ενσικουλού, ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού και παραμένει σταθερά στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Ο Ατρόμητος πήρε αυτό που ήθελε στο Περιστέρι, χωρίς να παίξει κάποιο θεαματικό ποδόσφαιρο. Ο Ενσικουλού με τέρμα στο 16' σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, με αυτό το 1-0 να αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο τον Κάναντι και την ομάδα του και φυσικά καθόλου του φιλοξενούμενους.

Έτσι έπαιξαν

Ο Νταμίρ Κάναντι παρέταξε την ομάδα του με 3-4-3. Ο Μέγιερι ήταν στο τέρμα, με τους Καρασαλίδης, Ρισβάνη, Χατζηισαΐα αμυντική τριάδα. Δεξί μπακ χαφ ήταν ο Νάτσος, αριστερό ο Μπρούνο. Στον άξονα βρέθηκαν ο Μάντσον με τον Ούμπιδες, ενώ ο Κουλούρης ήταν στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας αριστερά τον Ουάρντα και δεξιά τον Ενσικουλού.

Από την πλευρά του ο Νίκος Καραγεωργίου, παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Μπάγιτς ήταν στο τέρμα, με τους Τσαμπούρη, Αντιλέχου, Ρεκβιασβίλι, Ντιόγκο από τα δεξιά προς τα αριστερά. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Ζησόπουλος, Κονέ, ενώ ο Μαρκόφσκι ήταν στην κορυφή της επίθεσης, με τους Σαβαντόγκο, Γιακουμάκη στις πτέρυγες και τον Στανόγιεβιτς ως δεκάρι.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου