Η Dell τελειοποιεί το XPS 13 και εντυπωσιάζει με το νέο Latitude 7400 2-σε-1


Με μια κληρονομιά καινοτομίας για περισσότερα από τριάντα χρόνια, η Dell αποκαλύπτει στο CES 2019 στο Las Vegas, μια σειρά νέων και εξελιγμένων προϊόντων και εμπειριών λογισμικού στις βραβευμένες της σειρές Latitude, XPS και Inspiron.

Το νέο Latitude 7400 2-in-1 μετασχηματίζει την εμπειρία του υπολογιστή

Οι άνθρωποι σήμερα αναζητούν περισσότερα από την τεχνολογία με φορητότητα και συνδεσιμότητα που δεν θυσιάζουν τις επιδόσεις, ενώ ταυτόχρονα επιθυμούν συστήματα υψηλής αισθητικής και απόκρισης. Το νέο Latitude 7400 2-in-1 παρέχει όλα τα παραπάνω μαζί με αυτό που θα μπορούσε να θεωρηθεί μια έκτη αίσθηση – την δυνατότητα να είναι έτοιμο πριν καν οι χρήστες του το αγγίξουν. 

Ο πρώτος στον κόσμο υπολογιστής που χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα προσέγγισης με τεχνολογία Intel® Context Sensing Technology, διαθέτει Express Sign-in με το οποίο αναγνωρίζει την παρουσία του χρήστη, θέτει το σύστημα σε κατάσταση λειτουργίας και άμεσα πραγματοποιεί σάρωση για αναγνώριση προσώπου και είσοδο μέσω Windows Hello. Ακόμα και όταν ο χρήστης απομακρύνεται για ένα διάλειμμα θα αναγνωρίσει την απουσία και θέτει τον υπολογιστή σε κατάσταση κλειδώματος για τη μεγιστοποίηση της αυτονομίας και της ασφάλειας.





Περισσότερα: techgear

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου