Εγκλημα στην Κέρκυρα: «Μπαμπά μου χτύπα με, αλλά εγώ σε αγαπάω» - Έλεγε στον πατέρα της την ώρα που της αφαιρούσε την ζωή


Όπως έγινε γνωστό το άτυχο κορίτσι, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, πήγε στο σπίτι του πατέρα της με γλυκά στα χέρια για να μπορέσουν να τα βρουν και να φτιάξουν τη σχέση τους.

Κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη. Η κουβέντα ήρθε στον σύντροφό της, Αφγανό στην καταγωγή, τον οποίο δεν ενέκρινε ο πατέρας και ζητούσε από την κόρη του επίμονα να διακόψει μαζί του τη σχέση αυτή.

Ο καυγάς δεν άργησε να ξεκινήσει και τότε ο πατέρας πήρε τη σιδερόβεργα με την οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, ανακάτευε τα κάρβουνα στο τζάκι και άρχισε να τη χτυπά με απίστευτο μένος και οργή. «Μπαμπά μου χτύπα με, αλλά εγώ σε αγαπάω», φέρεται, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο παιδοκτόνος, να του φώναζε η 29χρονη, όση ώρα εκείνος έβγαζε πάνω στο κορμί της το απίστευτο μίσος του.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι κατάφερε να γλιτώσει προς στιγμής από τα χέρια του, πήδηξε από το παράθυρο της πίσω αυλής, αλλά εκείνος την πρόλαβε και την αποτελείωσε.

Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία της ιατροδικαστού που ανέλαβε τη νεκροψία νεκροτομή, η οποία είπε ότι η 29χρονη πάλεψε για πολλή ώρα για τη ζωή της, αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει από τη δολοφονική μανία του πατέρα της. Ήταν βίαιος, ήθελε να την έχει κοντά του.





Περισσότερα: dikaiologitika

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου