Χρυσές Σφαίρες: Οι ευχαριστήριοι λόγοι των νικητών που προκάλεσαν αίσθηση


Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η 76η τελετή απονομή των Χρυσών Σφαιρών και οι ευχαριστήριοι λόγοι ορισμένων νικητών ήταν εκείνοι που ξεχώρισαν στη βραδιά.

«Σε ευχαριστώ Φρέντι Μέρκιουρι που μου έδωσες την μεγαλύτερη χαρά στη ζωή μου. Αυτό είναι για σένα λατρεμένε». Αυτή ήταν η δήλωση του Ραμί Μάλεκ, του νικητή στην κατηγορία της Καλύτερης Ερμηνείας σε Δραματική Ταινία για την ταινία Bohemian Rhapsody. Η ταινία, η οποία αναφέρεται στη ζωή του θρυλικού frontman των Queen, αναδείχτηκε νικήτρια και στην κατηγορία Καλύτερη Δραματική Ταινία.

Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία του Α’ Γυναικείου Ρόλου κέρδισε η Ολίβια Κόλμαν για την ταινία «Η Ευνοούμενη» του Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου. Συγκινημένη η Ολίβια Κόλμαν ευχαρίστησε τον Έλληνα σκηνοθέτη κατά την παραλαβή του βραβείου της και αστειεύτηκε λέγοντας ότι θα ήθελε να ξεσπάσει σε κλάματα, ωστόσο κάτι τέτοιο θα είχε ως αποτέλεσμα «να την κοροϊδέψει το τραπέζι της».

Παρότι θεωρούνταν σχεδόν βέβαιο ότι το βραβείο στην κατηγορία Καλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία Σε Δραματική Ταινία θα έπαιρνε η Lady Gaga για την ταινία «Ένα Αστέρι Γεννιέται», η Γκλεν Κλόουζ έκανε την έκπληξη και τιμήθηκε για τον ρόλο της στην ταινία «The Wife», όπου υποδύεται την σύζυγο ενός βραβευμένου με Νόμπελ λογοτέχνη.




Περισσότερα: newsbeast

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου