Ανατροπή με Μπονατίνι και ΠΑΟΚ!


Οι υπερβολικά μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις των Γουλβς φαίνεται να αποτελούν εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λέο Μπονατίνι στον ΠΑΟΚ, που στρέφεται σε Κεσέρου και Γέντρισεκ!

Η μεταγραφική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Τούμπα φαίνεται πως έκρυβε… εκπλήξεις και σημαντικές εξελίξεις στο θέμα του Λέο Μπονατίνι.

Οι Γουλβς επιμένουν να έχουν σημαντικά μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου επιθετικού. Συγκεκριμένα, οι Άγγλοι επέμεναν να μπει ρήτρα αγοράς του από τον ΠΑΟΚ το ερχόμενο καλοκαίρι, ύψους 4.000.000 ευρώ, αλλά και να διατηρήσουν το 40% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, με τον ΠΑΟΚ να πληρώνει κοντά στο 1 εκατομμύριο για το εξάμηνο «ενοίκιο» του παίκτη και το μισό συμβόλαιο του μέχρι τον Ιούνιο.

Το… κουστούμι της απόκτησης του Λέο Μπονατίνι θα έβγαινε μαζί με τις προμήθειες των μάνατζερ και την εφορία πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ, τα μισά και παραπάνω χρήματα δηλαδή από όσα εισέπραξε από την πώληση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, γι’ αυτό και στην Τούμπα αποφάσισαν να πάνε σε μια επιλογή με πολύ μικρότερο (οικονομικό) ρίσκο.

Ο ΠΑΟΚ χωρίς να έχει μπει οριστικό τέλος στο θέμα του Μπονατίνι, τον οποίο περίμεναν μέσα στις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, κρίνει πως η περίπτωση του είναι ασύμφορη οικονομικά και στρέφει, προφανώς, αλλού την προσοχή και το ενδιαφέρον του.

Η μία περίπτωση είναι του Κλαούντιου Κεσέρου, με τον Ρουμάνο επιθετικό να αποκαλύπτει σήμερα στον Τύπο της χώρας του, ότι είναι σε συζητήσεις με τον «Δικέφαλο».

Η δεύτερη περίπτωση, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, είναι αυτή του Σλοβάκου επιθετικού της Ξάνθης, Ερικ Γέντρισεκ.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου