Πολικό ψύχος: Απεγκλωβισμοί οδηγών - Νέα ψυχρή εισβολή


Επιχειρήσεις διάσωσης και απεγκλωβισμών οδηγών από την Πυροσβεστική. Σφοδρές χιονοπτώσεις σε Βόρεια και Στερεά Ελλάδα, καθώς είναι σε πλήρη εξέλιξη η κακοκαιρία "Σοφία". Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων. Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται από την Κυριακή.

Σε πλήρη εξέλιξη το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας "Σοφία" που πλήττει τη χώρα από το βράδυ της Τετάρτης.

Τις επτά έφτασαν οι επιχειρήσεις διάσωσης και απεγκλωβισμών οδηγών από την Πυροσβεστική λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Συγκεκριμένα, σε ασφαλές σημείο μεταφέρθηκαν τρία άτομα από την Πεντέλη και τέσσερα από την Νάουσα στη θέση 3-5 Πηγάδια, λόγω ακινητοποίησης των οχημάτων τους.

Νωρίτερα το απόγευμα σε ασφαλές σημείο μεταφέρθηκαν 4 άτομα όταν ακινητοποιήθηκε το όχημα στο οποίο επέβαιναν, λόγω χιονόπτωσης στην περιοχή Παλαιός Παντελεήμονας Πιερίας, ενώ επίσης σε ασφαλές σημείο στην περιοχή Υπάτη μεταφέρθηκαν 3 άτομα όταν ακινητοποιήθηκε το όχημα στο οποίο επέβαιναν στην περιοχή Λύχνο Λαμίας.

Οι τελευταίες επιχειρήσεις διάσωσης αυτή την φορά για 8 άτομα που επέβαιναν σε δύο οχήματα κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαίναλου στην Αρκαδία, ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ και αντίστοιχα μισή ώρα μετά τις 10 το βράδυ επί της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας στην περιοχή Πασσαρώνος του Δήμου Ζίτσας, όπου απεγκλωβίστηκε ένας οδηγός από το όχημά του και μεταφέρθηκε επίσης σε ασφαλές σημείο.





Περισσότερα: news247

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου