Ο Ολυμπιακός στην αναμονή για Ντίας και ο Ρομέρο...


Στον Ολυμπιακό αναμένουν μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας την τυπική ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Ντίας με την Μονακό να παίζει κομβικό ρόλο σε αυτόν. Η περίπτωση του Ρομέρο που απασχολεί ξανά...

Για τον 22χρονο winger της Νότιγχαμ Φόρεστ εκτιμάται πως έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα έχει κλείσει και τυπικά. Υπάρχει μέχρι τότε μία σχετική αναμονή ενώ προφανώς και ρόλο - κλειδί έχει η Μονακό στην οποία ανήκει ο Ζιλ Ντίας και η οποία δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και βαθμολογική θέση και έχει ανάγκη από παίκτες.

Ανεξάρτητα από την υπόθεση του Ντίας - για τον οποίο οι ενδείξεις παραμένουν θετικές για τον Ολυμπιακό - υπάρχει και ο Ρομέρο. Πρόκειται για 26χρονο ακραίο που ανήκει στη βραζιλιάνικη Κορίνθιανς και για τον οποίο ήδη διαβάσατε σχετικά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός είχε κοιτάξει την περίπτωσή του για τα άκρα της επίθεσης και ότι το κάνει ξανά. Πάντως στο Λιμάνι η στόχευση παραμένει να κλείσουν άμεσα τα δύο μέτωπα με εξτρέμ και κίπερ και ενώ στην εξίσωση πάντα υπάρχει και ζήτηση παικτών του ρόστερ και οι όποιες εξελίξεις μπορεί να δρομολογηθούν από εκεί.

Share on Google Plus

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου