Η ΑΕΚ απέκτησε τον Οικονόμου από την Μπολόνια!


Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την απόκτηση του Μάριου Οικονόμου με κανονική μεταγραφή από την Μπολόνια. Ως το 2022 στην Ένωση ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός!

Ήταν γνωστό πως η ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα προσπαθούσε να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την απόκτηση του Μάριου Οικονόμου με κανονική μεταγραφή από την Μπολόνια, έχοντας μείνει ικανοποιημένη από την παρουσία του Έλληνα κεντρικού αμυντικού από το πρώτο μισό του δανεισμού του.

Η Ένωση έφτασε σε οριστική συμφωνία με την ιταλική ομάδα για την αγορά του Οικονόμου και ανακοίνωσε τον Έλληνα διεθνή στόπερ, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ, ο Μάριος Οικονόμου δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ομάδας: «Αισθάνομαι ευγνώμων απέναντι στην ΑΕΚ και για την επιλογή που έκανε στο πρόσωπό μου το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και για την εμπιστοσύνη που εισέπραξα στη συνέχεια. Αποτελεί για μένα υποχρέωση να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, καταβάλλοντας το 100% των δυνάμεών μου, προκειμένου να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης».

Η ανακοίνωση της πρωταθλήτριας Ελλάδας έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση των δικαιωμάτων του Μάριου Οικονόμου από την Μπολόνια. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Μάριος Οικονόμου ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2018 και μετράει ήδη με την κιτρινόμαυρη φανέλα εννέα εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, μια στο Κύπελλο και οκτώ στο UEFA Champions League, όντας βασικό στέλεχος στην επιτυχία της επιστροφής της ομάδας μας στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 


About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου