Άρης Πλασκασωβίτης: Αποκλειστική συνέντευξη στον δορυφόρο


Γεννήθηκε στην Κέρκυρα αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης. Είναι ένας αγαπητός καλλιτέχνης που έχει παρουσία στον καλλιτεχνικό χώρο τα τελευταία χρόνια. 

Πρώτο εμφανίστηκε στο Greek Idol όπου εντυπωσίασε τους κριτές με την φωνή του. Ευρύτερα γνωστός έγινε από την συμμετοχή του στο Your Face Sound Familiar ενώ έχει συμμετάσχει έκτοτε σε πολλά μιούζικαλ. 

Εμείς εντοπίσαμε τον Άρη και κάναμε μια κουβέντα μαζί του:



Άρη από πόσο χρονών θυμάσαι τον εαυτό σου να του αρέσει η τέχνη;

Νομίζω από την ώρα που γεννήθηκα! Σοβαρά! Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, τεσσάρων χρόνων για παράδειγμα θα άκουγες μια παιδική φωνή να τραγουδάει, να παίζει πιάνο σε ένα αρμόνιο παιδικό από αυτά που μας αγόραζαν οι γονείς μας και να φτιάχνω σκηνή στο σπίτι για να παρακολουθεί η οικογένεια, ιδιαίτερα σε γιορτές κλπ, τα σόου που έκανα!


Μουσική η υποκριτική; Τι πιστεύεις ότι σε χαρακτηρίζει περισσότερο;

Και τα δυο είναι αλληλένδετα πια στη δουλειά μου, το ενα γεμίζει το άλλο μέσα από το μιούζικαλ! Όσο μεγαλώνω βέβαια νομίζω ότι στέκομαι περισσότερο στο υποκριτικό κομμάτι της δουλειάς μου!! Ίσως να μου δίνει περισσότερες επιλογές να εκφραστώ!!!


Σε γνωρίσαμε από την συμμετοχή σου στο Greek Idol. Μίλησε μας για αυτή την εμπειρία;

Ήταν υπέροχη εμπειρία και δε θα άλλαζα τίποτα από εκείνες τις μέρες στο σπίτι που μέναμε, στα live shows, στους ανθρώπους που μοιραστήκαμε τα ίδια όνειρα και φυσικά η μεγαλύτερη μου χαρά και το ευχαριστώ μου πάει στους 3 κριτές που είχαμε, τον Πέτρο Κωστόπουλο, την Ελλη Κόκκινου και τον Κώστα Καπετανίδη που πίστεψαν σε μένα από την πρώτη μέρα που πέρασα από οντισιόν και φυσικά στην οικοδέσποινα του show και πραγματική μας μητέρα, γιατί μας πρόσεχε όλους πάντα με το καλύτερο τρόπο, τη Ρούλα Κορομηλά! Επισης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ALPHA που κι εκείνος με τη σειρά του μου έδωσε την ώθηση που χρειαζόμουν για να ανοίξουν οι πόρτες πολύ πιο εύκολα στη δουλειά μου και να ζω πλέον το όνειρο μου!


Συμμετείχες και στο Your face sounds familiar. Τι αποκόμισες από αυτή την συμμετοχή;

Φίλους, μεγαλύτερη τηλεοπτική εμπειρία φυσικά, πειθαρχία και πως να μάθω να αντιμετωπίζω δύσκολες καταστάσεις όταν ο χρόνος πιέζει και πρέπει να βγάλεις τη δουλειά σου σε μια βδομάδα για παράδειγμα. Μπορώ πλέον να αντιμετωπίσω το οτιδήποτε στη δουλειά μου πολύ πιο εύκολα, πίστεψε με!! Με τη Μαρία και τους συμπαίκτες μου τα γέλια και οι χαρές που μοιραστήκαμε μου δημιούργησαν τις πιο όμορφες αναμνήσεις! 


Θα ξανά πήγαινες σε κάποιο άλλο ταλεντ σόου; 

Δε ξέρω για να σου πω την αλήθεια, αυτά πάντα τα σκέφτομαι τελευταία στιγμή λειτουργώντας με το ένστικτο μου! Εξαρτάται τις συγκυρίες και το περιεχόμενο του σόου... απαιτεί σίγουρα την απόλυτη προσοχή και αφοσίωση σου!


Υπήρξε στιγμή που να έφτασε στα όρια σου και να είπες τέλος;

Σίγουρα έχουν υπάρξει στιγμές μέσα στα χρόνια της δουλειάς μου που να με έχουν φτάσει στα όρια μου αλλά δε το έβαζα ποτέ κάτω! Ήξερα από την αρχή ποσό δύσκολο είναι αυτό που καλούμαι να κάνω σαν καλλιτέχνης και πάντα όταν τα έβρισκα σκούρα ή δεν είχα τον απαιτούμενο σεβασμό σε γενικό πλαίσιο, δεν τα παρατούσα ποτέ για κανένα λόγο! Η δουλειά μας θελει πολύ γερό στομάχι για να αντιμετωπίσεις είτε τα καλά είτε τα κακά που μπορεί να εμφανιστούν στο δρόμο σου!! Ο στόχος μου είναι πάντα ένας, η σκηνή και δε μπορεί κανείς  ούτε φυσικά να επιτρέψω εγώ σε κανέναν να μου τη στερήσει!! Νιώθω ευλογημένος πολύ που κάνω αυτό που αγαπάω!


Που σε συναντάμε σήμερα;

Αυτή τη στιγμή πραγματοποίησα ένα από τα μεγαλύτερα μου όνειρα! Υποδύομαι τον Τζακ στην ταινία « Η Μαίρη Πόπινς Επιστρέφει», μεταγλωττίζοντας τη φωνή του! Την περίμενα χρόνια αυτήν την ευκαιρία που μου δόθηκε από τη Disney και τη Sierra Post και νιώθω πραγματικά χαρούμενος και τυχερός που η πρώτη ταινία που μεταγλώττισα είναι και μία από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς! Πόσο μάλλον όταν η πρώτη ταινία είναι και από τις αγαπημένες μου του Walt Disney! Το μόνο που θέλω είναι να πάτε κι εσείς στο σινεμά να τη δείτε και να μου πείτε την γνώμη σας!


Επόμενα σχέδια;

Προς το παρόν θα επιλέξω να ξεκουραστώ, να δω τους φίλους μου που τους έχω παραμελήσει λόγω φόρτου εργασίας τους τελευταίους μήνες και να κάνω κάποια ταξίδια που θέλω πολύ!

Άρη σε ευχαριστούμε για την παραχώρηση της συνέντευξης και σου ευχόμαστε κάλες δουλειές και μόνο επιτυχίες...

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου