Τα «σπάει» η Walt Disney - Ξεπέρασε ξανά τα 7 δισ. δολάρια σε έσοδα


Με τις ταινίες κινουμένων σχεδίων, τους υπερήρωες της Marvel και τη σειρά «Πόλεμος των Αστρων», τα κινηματογραφικό στούντιο της Walt Disney γνώρισε μια ακόμη σπουδαία χρονιά το 2018, ξεπερνώντας σε έσοδα τα 7 δισ. δολάρια από τους κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο.

«Είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία ενός κινηματογραφικού στούντιο που ξεπέρασε το όριο των 7 δισ. δολαρίων, μετά το ρεκόρ που είχε σημειώσει η Disney το 2016 με 7,6 δισ. έσοδα», ανακοίνωσε η εταιρία που εδρεύει στην Καλιφόρνια. «Τα έσοδα για τα στούντιο Disney από τις πωλήσεις εισιτηρίων διεθνώς υπολογίζονταν στα 4,069 δισ. δολάρια στις 9 Δεκεμβρίου, κάτι που συνιστά τη δεύτερη καλύτερη χρονιά μας και την τρίτη καλύτερη στην ιστορία του κινηματογραφικού τομέα».

Η νέα αυτή επιτυχία αναμένεται να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο τις τελευταίες ημέρες του 2018 χάρη στην προβολή στις αίθουσες, στις 19 Δεκεμβρίου, της πολυαναμενόμενης ταινίας «Η επιστροφή της Μέρι Πόπινς», 54 χρόνια μετά αυτήν στην οποία πρωταγωνίστησε η Τζούλι Αντριους.Περισσότερα: iefimerida

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου