Nomads 2 Επεισόδιο 44: Ημιτελικός και μεγάλος τελικός - Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής


Στο τέλος του έφτασε αυτό το ταξίδι στην Μαδαγασκάρη και η αρχή του τέλους έγινε με τον ημιτελικό.  Γνωρίζοντας ήδη τους τρεις παίκτες περιμέναμε να ακούσουμε ποιος από τους υπόλοιπους πέντε κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους ψήφους ώστε να είναι ο τέταρτος παίκτης που θα οδηγηθεί στον ημιτελικό. Μεγάλος τελικά νικητής της ψηφοφορίασς ήταν ο Γρηγόρης Μόργκαν. 

Ο ημιτελικός που ακολούθησε, αποτελούνταν από δύο αγωνίσματα, οι νικητές των οποίων θα περνούσαν στον μεγάλο τελικό. Στο πρώτο αγώνισμα κέρδισε ο Γρηγόρης Μόργκαν και στο δεύτερο ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Την τελευταία βραδιά στο νησί παρακολουθήσαμε στην συνέχεια, με τον Στέλιο και τον Γρηγόρη να ζουν τις τελευταίες τους στιγμές αλλά και την προετοιμασία τους ψυχολογικά για την επόμενη μέρα.

Τον μεγάλο τελικό είδαμε στην συνέχεια, ο οποίος αποτελούνταν από τέσσερα αγωνίσματα από τα οποία ο εκάστοτε νικητής θα έπαιρνε και ένα πλεονέκτημα για το πέμπτο μεγάλο και τελευταίο αγώνισμα. Τα αγωνίσματα έληξαν με 3-1 υπέρ του Γρηγόρη.

Στο τελευταίο αγώνισμα όπου ήταν στοίβος με πολλούς στόχους ο Στέλιος Χανταμπάκης κατάφερε και νίκησε τον Γρηγόρη Μόργκαν και στέφθηκε νικητής του Nomads 2018

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου