Ο Καπουτζίδης αποκαλύπτει για πρώτη φορά ποιο θα ήταν το τέλος της «Εθνικής Ελλάδος»


Ο Γιώργος Καπουτζίδης, έχει χαράξει τη δική του μοναδική πορεία στον χώρο της τηλεόρασης, προσφέροντας στο κοινό με τις επιτυχημένες σειρές του τροφή για σκέψη, καθώς και πολύ γέλιο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος, μιλώντας στο περιοδικό «Lifo», αποκαλύπτει για πρώτη φορά ποιο θα ήταν το τέλος της σειράς «Εθνική Ελλάδος», η οποία κόπηκε απρόσμενα πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν οι κακές εξελίξεις πρόλαβαν το MEGA.

«Δεν έχω απαντήσει ποτέ με λεπτομέρειες σ’ αυτό, αλλά θα το πω σ’ εσάς, γιατί είστε ένας άνθρωπος που είχε γράψει από τις πλέον καίριες κριτικές για τη σειρά, ένιωθα ότι με καταλαβαίνετε. Εκείνο που θα γινόταν είναι ότι η γειτόνισσα που πυροβόλησε τον Ρίτσαρντ θα αυτοκτονούσε. Ο Ρίτσαρντ θα γλίτωνε από τον πυροβολισμό, ο Χρήστος θα έμενε όμηρος και όταν πλέον θα είχε φτάσει η αστυνομία και θα βρισκόταν σε αδιέξοδο, θα έβαζε η ίδια τέλος στη ζωή της.

Για μένα την πιο ιδιαίτερη πορεία την είχε ο χαρακτήρας της Φρόσως (Κωνσταντίνα Μιχαήλ). Όταν η αστυνομία θα βρισκόταν στα ίχνη του γιου της για την υπόθεση δολοφονίας ενός αλλοδαπού, που του φόρτωσαν οι νταήδες με τους οποίους είχε μπλέξει, θα έφτανε στο σημείο να τον φυγαδεύσει από τη χώρα με τη βοήθεια της Γκρέις, της Αφρικανής φίλης της. Και πλέον ο μικρός θα ήταν εκείνος που θα βρισκόταν κάπου, ως ξένος πια», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.





Πηγή: iefimerida

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου