Κοινωνικό μέρισμα: Πως θα κάνετε αίτηση - Ποιοι είναι δικαιούχοι


Η αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα μπορεί να είναι μια σχετικά εύκολη διαδικασία, αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Τα πέντε βήματα στη διαδικασία για να συμπληρώσετε την αίτηση.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, αν όχι ώρες, αναμένεται να ανοίξει η εφαρμογή για την αίτηση για το Κοινωνικό Μέρισμα στο koinonikomerisma.gr. Υπολογίζεται, μάλιστα, ότι οι δικαιούχοι θα είναι είναι φέτος από 1.3000.000 ως 1.400.000. Η συγκεκριμένη διαδικασία είναι απλή και γίνεται με μερικές μόνο κινήσεις. Χρειάζεται όμως προσοχή στα στοιχεία που έχουν προσυμπληρωθεί. Για να δείτε αν είστε δικαιούχοι για το κοινωνικό μέρισμα, θα πρέπει να μπείτε στη διεύθυνση www.koinonikomerisma.gr η οποία θα ανοίξει τις επόμενες μέρες.

Αμέσως μετά ο πρέπει να βάλετε τους κωδικούς που έχετς για το Taxisnet – δηλαδή το username και το password, όπως θα σας ζητηθεί. Αμέσως μετά θα πρέπει να συμπληρώσετε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου και ένα email έτσι ώστε αν χρειαστεί να υπάρξει επικοινωνία με τις υπηρεσίες.

Καθώς το σύστημα συνδυάζει ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, θα ζητηθεί και ο αριθμός ΑΜΚΑ. Μετά τη συμπλήρωση των κωδικών οι ενδιαφερόμενοι θα δουν στη φόρμα προσημπληρωμένα τα οικονομικά τους στοιχεία με βάση τη φορολογική δήλωση του 2017. Εκεί θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να υπάρχουν λάθη.




Περισσότερα: newsit

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου