Η ΑΕΚ έκανε πρόταση για τον Πέτερσον


Σύμφωνα με τους Σουηδούς η «Ενωση» κατέθεσε πρόταση στην Χέρακλες για τον 24χρονο επιθετικό ο οποίος μπορεί ν' αγωνιστεί και ως εξτρέμ...

Την Πέμπτη ήρθε η αποκάλυψη από την Σουηδία. Οτι ο εκλεκτός της Ενωσης για την μεσαία γραμμή από την σκανδιναβική αγορά είναι ο Αλεξάντερ Φράνσον της Νόρκεπινγκ. Την Παρασκευή το μεσημέρι βγήκε στη δημοσιότητα κι άλλο όνομα για την ΑΕΚ. Οχι όμως για τα χαφ.

Πιο συγκεκριμένα η «SportBladet», αποκαλύπτει πως η ΑΕΚ όχι μόνο παρακολουθεί την περίπτωση του Κρίστοφερ Πέτερσον της Χέρακλες αλλά έχει καταθέσει κι επίσημη πρόταση στους Ολλανδούς για την αγορά του! Μάλιστα, η σουηδική ιστοσελίδα προσθέτει πως οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη με την πρωταθλήτρια Ελλάδος να θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της τον 24χρονο επιθετικό!

Ο Πέτερσον έχει κάνει ένα εξαιρετικό πρώτο μισό σεζόν με 9 γκολ σε 14 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας. Αυτές οι εμφανίσεις ανάγκασαν τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σουηδίας, Γιαν Ολοφ Αντερσον να τον καλέσει στην Εθνική και να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο φιλικό με την Σλοβακία τον Οκτώβιο.

Μάλιστα η «SportBladet» επικοινώνησε με τον ατζέντη του παίκτη, Χασάν Κετινκάγια ο οποίος απάντησε «το ενδιαφέρον ειναι εξαιρετικό. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες ή να σχολιάσω κάτι όμως το ενδιαφέρον είναι εξαιρετικό για τον Κρίστοφερ».

gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου