Η ΑΑΔΕ έβαλε «λουκέτο» σε νυχτερινό κέντρο με πασίγνωστους τραγουδιστές


«Λουκέτο» για 48 ώρες σε πασίγνωστο νυχτερινό κέντρο με τραγουδιστές-φίρμες έβαλε παραμονή Χριστουγέννων η ΑΑΔΕ λόγω φορολογικών παραλείψεων.

Οι «ράμπο» της Οικονομικής Αστυνομίας και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών από το περασμένο Σάββατο μέχρι και την παραμονή των Χριστουγέννων έκαναν έφοδο σε δύο νυχτερινά καταστήματα.

Σύμφωνα με το «Εθνος» οι ελεγκτές έβαλαν λουκέτο σε μία επιχείρηση γιατί όπως διαπιστώθηκε, δεν είχαν κοπεί αποδείξεις για 11 μπουκάλια.

Η έφοδος στο κέντρο «Έναστρον» έγινε την παραμονή των Χριστουγέννων. Κλιμάκιο οκτώ ατόμων βρισκόταν από νωρίς στο νυχτερινό κέντρο, παριστάνοντας τους πελάτες. Εκατσαν σε διαφορετικά τραπέζια και μάλιστα... έριχναν και λουλούδια στους τραγουδιστές Αντζελα Δημητρίου και Γιώργο Μαζωνάκη.

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε 11 μπουκάλια δεν είχαν κοπεί αποδείξεις με αποτέλεσμα να επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο 250 ευρώ και σφράγισμα του καταστήματος για 48 ώρες.

Ο δεύτερος έλεγχος, έγινε στο κατάστημα «Βοτανικός», χωρίς ωστόσο να διαπιστωθεί κάποια παράβαση. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν καθ' όλη τη διάρκεια των εορτών.





Πηγή: iefimerida

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου