Μια θλιβερή χριστουγεννιάτικη ιστορία


Μία ανθρώπινη τραγωδία καταγράφηκε χθες, παραμονή Χριστουγέννων στα Άνω Λεχώνια Μαγνησίας.

Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο: Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, που βιοποριζόταν με τη συνδρομή του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» εντοπίστηκε γύρω στις 2.00 το μεσημέρι νεκρό από την κοινωνική λειτουργό του προγράμματος.

Πρόκειται για μία γυναίκα ηλικίας 74 ετών και έναν άνδρα ηλικίας 68 ετών.

Ζούσαν υπό άθλιες συνθήκες

Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» επισκεπτόταν τις καθημερινές τους ηλικιωμένους και τους παρείχε φαγητό και φάρμακα. Το ίδιο συνέβη και  χθες, όμως τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. Η κοινωνική λειτουργός που μετέβη στο σπίτι εντόπισε τον άνδρα και τη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις τους.

Άμεσα στον τόπο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ στο σπίτι μετέβησαν και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και του Αστυνομικού Τμήματος Νοτίου Πηλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός του ΕΚΑΒ διαπίστωσε τον θάνατο και των δύο ηλικιωμένων που φαίνεται ότι βρίσκονταν στο κρεβάτι ξαπλωμένοι και αγκαλιασμένοι όταν συνέβη το μοιραίο, ενώ οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας έλεγξαν κάθε στοιχείο προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Περισσότερα: zougla

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου