Δημήτρης Καμπόλης: Αποκλειστική συνέντευξη στον δορυφόρο


Νέος ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος ο Δημήτρης Καμπόλης, μας συστήθηκε ως Μίλτος πέρυσι στην καθημερινή σειρά "Παρθένα ζωή". Έχει ασχοληθεί ενεργά και με το θέατρο ενώ μετά το καθημερινό έχει συμμετάσχει σε πολλές ακόμα τηλεοπτικές σειρές με τελευταία του δουλειά την σειρά "Επιστροφή". 

Εμείς τον συναντήσαμε και κάναμε μια κουβέντα μαζί του.

Πως ξεκίνησε η αγάπη σου για την υποκριτική;

Μπορώ να πω πως από μικρός μου άρεσε ο χώρος της τηλεόρασης και γενικά ο καλλιτεχνικός, ξεκίνησα κάνοντας μόδα και πολλά Κομπαρσικά σε διαφημίσεις...


Υπήρξε στιγμή που να δυσκολεύτηκες σε σημείο να σκέφτεσαι να τα παρατήσεις;

Αν εννοείς το "δυσκολεύτηκα "μέσο της δουλειάς μου ως ηθοποιός οικονομικά ,ναι πολλές φορές όμως πότε δεν σκέφτηκα να τα παρατήσω, αν όμως το εννοείς το "δυσκολεύτηκα " σε κάποια συνεργασία μου τότε όχι δεν είχα ποτέ πρόβλημα ώστε να θέλω να τα παρατήσω.

Στην παράσταση "Καραμέλες ούζου" με τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαίδη

Σε γνωρίσαμε μέσα από το πετυχημένο σίριαλ "Παρθένα ζωή" ως Μίλτο. Πως είναι να δουλεύεις σε καθημερινό;


Οι ρυθμοί είναι πάρα πολύ έντονοι και ταχύτατοι ειδικά εάν εκτός από το καθημερινό έχεις και παραστάσεις. πολλές φορές ο χρόνος να διαβάσεις για την επόμενη μέρα είναι λίγος και συνήθως  το βράδυ μετά την παράσταση τουλάχιστον έτσι έκανα εγώ.


Καθημερινό η εβδομαδιαίο θα ήθελες για επόμενη δουλειά;

Κοίταξε έτυχε να συμμετέχω και σε εβδομαδιαίο στον Alpha στο Κόκκινο Νυφικό, πάλι κάθε μέρα ήταν τα γυρίσματα απλά δεν ήταν τόσο έντονοι οι ρυθμοί μετά από κάποιο σημείο μέχρι να βγουν τα επεισόδια και συνήθως στα  εβδομαδιαία δεν είναι πολλά .Παρ όλα αυτά μου αρέσει να παίζω και έτσι δεν έχω πρόβλημα αν είναι καθημερινό ή εβδομαδιαίο, και μην ξεχνάς οι καιροί είναι δύσκολοι επομένως όπου κλείνουμε  καλό είναι!!!

Σκηνή από την σειρά "Η επιστροφή"

Φέτος σε είδαμε πάλι σε ρόλο περίεργο. Θεωρείς ότι σου πάει ο ρόλος του κακού;

Ο ρόλος του κακού παρ όλο που είναι κόντρα ρόλος και ας σου φανεί περίεργο που το λέω μου "πάει"λόγο του παρουσιαστικού μου όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι είμαι το άκρως αντίθετο από ότι παίζω.


Θα δοκίμαζες και άλλους ρόλους; Τι θεωρείς κόντρα ρόλο για σένα;


Και βέβαια θα δοκίμαζα άλλους ρόλους και έχω δοκιμάσει στο θέατρο πολλούς (γκέι -μεθυσμένο-ιππότη -χταπόδι και τώρα στην παράσταση που είμαι τις Καραμέλες ούζου με τον Σταύρο Νικολαΐδη κάνω ένα σερβιτόρο με διπολικότητα )Πιστεύω ότι είναι καθήκον του ηθοποιού να δοκιμάζεται και να τσαλακώνεται σε διαφορετικούς ρόλους.


Που σε συναντάμε σήμερα;

Σήμερα με βρίσκεται να  πρωταγωνιστώ με τον Σταύρο Νικολαΐδη και τον Αλέξανδρο Τρανουλίδη  για Τρίτη σεζόν στις Καραμέλες ούζου ένα έργο του Γιάννη Γαλανοπούλου το οποίο πηγαίνουμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα είμαι και υπεύθυνος σε ένα κατάστημα με αξεσουάρ και κινητά τηλέφωνα το (Mymobileshop) στο Κερατσίνι


Μελλοντικά σχέδια;

Μελλοντικά σχέδια είναι ο πιλότος μιας εκπομπής και κάποιες συζητήσεις για σίριαλ.


Σε ευχαριστούμε πολύ Δημήτρη. Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία... 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου