Ένας νέος χώρος αναψυχής δημιουργείται στο Ηράκλειο


Υπεγράφη η σύμβαση για την αξιοποίηση ενός κοινόχρηστου χώρου 3,5 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων στην 62 Μαρτύρων, απέναντι από την Ένωση Αγροτικών συνεταιρισμών Ηρακλείου.

"Αξιοποιείται ένας σημαντικός χώρος. Δημιουργείται ένας χώρος πρασίνου και ψυχαγωγίας. Θα υπάρξει παιδική χαρά και πρόσβαση από όλα τα σημεία για τους συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα. Κι επίσης θα υπάρξει αρκετό πράσινο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με την περαίωση αυτού του έργου, που έχει συμβατικό  χρόνο 12 μήνες, θα αναβαθμιστεί ολόκληρη η 62 Μαρτύρων στο σημείο εκείνο", τόνισε ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Γιάννης Αναστασάκης: "Έχουμε υποσχεθεί έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό σε ο,τι αφορά τους.χώρους πρασίνου και αναψυχής. Και σήμερα είναι μια σημαντική μέρα γιατί ένας χώρος κοντά στα 3 στρέμματα ενσωματώνεται στη λειτουργία των Καμινίων και των Δειλινών. Είναι υπερτοπικης σημασίας και θα αλλάξει σημαντικά την περιοχή. Θα προσφέρει σε όλους τους δημότες την ευκαιρία για ήπιο αθλητισμό, για την ξεκούραση τους, για περίπατο. Κι όλα αυτά σε ένα περιβάλλον πρασίνου, με υδάτινο στοιχείο και προσβάσεις για τα ΑμΕΑ"




Περισσότερα: cretalive

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου