Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Φενέρμπαχτσε 69-81


Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πραγματοποίησε μία ακόμα άσχημη εμφάνιση, αυτή τη φορά μέσα στο ΟΑΚΑ, γνωρίζοντας την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε με 81-69 με αποτέλεσμα να φτάσει στο 5-6 και να μοιάζει πραγματικό... βουνό η συνέχεια της EuroLeague όσον αφορά τη πρόκριση στην οκτάδα! 

Τα δύο τελευταία χρόνια μπορεί να έχανε μακριά από το ΟΑΚΑ, αλλά μέσα στην έδρα του έβρισκε τους τρόπους και έπαιρνε εκείνο που ήθελε με αποτέλεσμα να «κλείδωνε» την πρόκριση στα playoffs και παράλληλα να έφτανε μέχρι το πλεονέκτημα της έδρας. Φέτος όμως; Δεν έφταναν οι άσχημες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στα εκτός έδρας ματς, ήρθαν να προστεθούν και οι ήττες στο ΟΑΚΑ! Ήττες που είναι ικανές να του στερήσουν, ακόμα και το εισιτήριο για τις οκτώ καλύτερες ομάδες της EuroLeague.

Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα αλλά οι «πράσινοι» μετρούν αισίως 5-6 ρεκόρ έχοντας 4-2 στο ΟΑΚΑ και 1-4 μακριά από αυτό. Αυτή τη φορά η Φενέρ κατάφερε να σημειώσει την παρθενική της νίκη σε ματς για την regular season (81-69) για για 7η συνεχόμενη στη φετινή διοργάνωση, πιστοποιώντας τη δαιμονιώδη φόρμα που βρίσκεται. Όπως στη Βιτόρια πριν από δύο εβδομάδες, έτσι και τώρα, οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού ήταν απίστευτα εύστοχοι εύστοχοι έξω από τα 6.75 μέτρα έχοντας 13/21τρίποντα!

Ο Νικ Καλάθης άργησε πολύ να ξυπνήσει, δημιουργία δεν υπήρχε (μόλις 16 ασίστ έναντι 25 της Φενέρ) ενώ συνολικά δεν λειτούργησε τίποτα στην επίθεση του Παναθηναϊκού για μία ακόμα φορά. Μπορεί στην άμυνα να προσπάθησε αρκετά η ελληνική ομάδα και να προσπαθούσαν οι παίκτες του Πασκουάλ να βάλουν τα κορμιά τους απέναντι σε αυτά των Βέσελι, Λοβέρν αλλά οπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων δεν ήταν αρκετό. Η ευστοχία της Φενέρ ήταν... πολύ μεγάλη με τον Κάλινιτς (4/5τρ.) να κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά, ειδικά στην τελευταία περίοδο. Όταν ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κάνει την ανατροπή. Ο Σέρβος είχε την συμπαράσταση των Σλούκα (3/3τρ.) και Λοβέρν, με τον Γάλλο σέντερ να κάνει τη ζημιά, ακόμα και από μακριά.

gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου