Από 06/12/18 στους κινηματογράφους


Πολλές οι νέες αφίξεις και ενδιαφέρουσες με την ιστορία του υποβρυχίου Kursk αλλά και την επιστροφή του Γκρινιάρη των Χριστουγέννων  να ξεχωρίζουν.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες αφίξεις:

Kursk



Περίληψη
Η ταινία εμπνέεται από την αξέχαστη αληθινή ιστορία του K-141 KURSK, ενός ρωσικού πυρηνικού υποβρυχίου που βυθίστηκε στον πυθμένα της θάλασσας του Μπάρεντς, τον Αύγουστο του 2000. Επρόκειτο για μια απλή ναυτική άσκηση που όμως είχε τραγική κατάληξη, με τη ρωσική κυβέρνηση να αρνείται – για πέντε μέρες – τη βοήθεια από τις ξένες κυβερνήσεις, προτού τελικά συμφωνήσει να δεχθεί τη συνδρομή της βρετανικής και της νορβηγικής κυβέρνησης. Πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Α΄ Αντρικού ρόλου Κόλιν Φερθ (Ο Λόγος του Βασιλιά) μαζί με ένα εντυπωσιακό καστ που συμπεριλαμβάνει τον Ματίας Σένερτς (Το Κορίτσι από τη Δανία), τη Λέα Σεϊντού (Αστακός) και τον Μαξ Φον Σίντοφ (Η Έβδομη Σφραγίδα).
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τόμας Βίντερμπεργκ
Ηθοποιοί: Κόλιν Φερθ, Ματίας Σένερτς, Λέα Σεϊντού, Μαξ Φον Σίντοφ, Πίτερ Σιμόνισεκ
Διάρκεια: 128 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Προσευχήσου Πριν Πεθάνεις



Περίληψη
Βασισμένη στο ομώνυμο best seller, η ταινία αφηγείται την απίστευτη αληθινή ιστορία του Βρετανού Μπίλι Μουρ, ενός νεαρού μποξέρ που οδηγείται σε μια από τις πιο κακόφημες φυλακές της Ταϊλάνδης. Αρνούμενος να πεθάνει στη φυλακή, ο Μπίλι θα αρχίσει να εκπαιδεύεται στη φονική πολεμική τέχνη Μουάι Τάι, μια διαδικασία που θα τον κάνει να ανακαλύψει την έννοια της φιλίας, σε ένα απίστευτο ταξίδι προς τη λύτρωση.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ζαν-Στεφάν Σοβέρ
Ηθοποιοί: Τζο Κόουλ, Μπίλι Μουρ, Βιθάγια Πάνσρινγκαρμ
Διάρκεια: 117 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18




Mortal Engines



Περίληψη
Πώς θα ήταν ο κόσμος μας αν οι πόλεις κινούνταν πάνω σε τροχούς; Πώς θα είχε διαμορφωθεί ο πλανήτης, αν οι μεγάλες πόλεις διαρκώς ταξίδευαν και προσπαθούσαν να καταβροχθίσουν η μια την άλλη; Αυτός ο δυστοπικός και αφιλόξενος κόσμος κυριαρχεί στην ταινία. Με τη δράση τοποθετημένη χρονολογικά 1.700 χρόνια μετά την εποχή μας, ο κόσμος έχει πια καταστραφεί οικολογικά και τεχνολογικά, εξαιτίας του λεγόμενου «Εξηντάλεπτου Πολέμου», στον οποίο χρησιμοποιήθηκαν πυρηνικά όπλα και βιολογικές βόμβες που αφάνισαν ολόκληρες χώρες.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Κρίστιαν Ρίβερς
Ηθοποιοί: Χιούγκο Γουίβινγκ, Χέρα Χίλμαρ, Ρόμπερτ Σίχαν, Τζιχάε, Ρόναν Ράφτερι, Λέιλα Τζόρτζ, Πάτρικ Μαλαχάιντ, Στέφεν Λανγκ
Διάρκεια: 128 λεπτά
Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Ο Υποψήφιος



Περίληψη
Ο υποψήφιος για όσκαρ Hugh Jackman πρωταγωνιστεί στη συναρπαστική ταινία για την αληθινή ιστορία του Αμερικανού, χαρισματικού πολιτικού, Gary Hart σε σκηνοθεσία του Jason Reitman με τίτλο The Front Runner. Η ταινία παρακολουθεί την άνοδο και την πτώση του χαρισματικού Γερουσιαστή Hart, που το 1988 είχε κερδίσει τις εντυπώσεις ανάμεσα στους νεαρούς ψηφοφόρους και είχε θεωρηθεί ο αδιαμφισβήτητος υποψήφιος των Δημοκρατικών,όταν η καμπάνια του πέρασε σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας της αποκάλυψης ότι είχε εξωσυζυγική σχέση. Καθώς ο κίτρινος τύπος άρχισε να αλλοιώνει την πολιτική δημοσιογραφία για πρώτη φορά, ο Γερουσιαστής Hart υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει την προεδρική κούρσα. Τα γεγονότα εκείνης της περιόδου άφησαν το σημάδι τους στην αμερικανική και διεθνή πολιτική σκηνή.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Μπάρρυ Τζένκινς
Ηθοποιοί: Χιου Τζάκμαν, Βέρα Φαρμίγκα, Τζ. Κ. Σίμονς, Μόλι Εφραίμ, Κρίς Κόυ, Άλφρεντ Μολίνα
Διάρκεια: 113 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ / ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ




 Το Πάρκο του Τρόμου



Περίληψη
Η Νάταλι είναι φοιτήτρια και επισκέπτεται την παιδική της φίλη Μπρουκ και την συγκάτοικο της Τέιλορ. Αν ήταν μια οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου τα κορίτσια θα περνούσαν τον χρόνο τους ανάμεσα σε συναυλίες και bar, είναι όμως Halloween, που σημαίνει ότι όπως όλοι θα πάνε στο «Πάρκο του Τρόμου», ένα περιοδεύον Luna Park με τρενάκια του Τρόμου, και ένα σωρό άλλες τρομακτικές δραστηριότητες. Κάθε χρόνο χιλιάδες κόσμος επισκέπτεται το πάρκο για να ζήσει καλά σκηνοθετημένες τρομακτικές εμπειρίες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Όμως ανάμεσα στο ενθουσιώδες κοινό υπάρχει ένας επισκέπτης που έχει έρθει στο πάρκο για να διασκεδάσει αλλά για να κυνηγήσει. Ενώ ο κόσμος τον αντιμετωπίζει σαν μια ακόμα ατραξιόν του Πάρκου κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι στην πραγματικότητα έχουν μπροστά τους έναν εφιάλτη.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Γκρέγκορυ Πλοτκιν
Ηθοποιοί: Έιμυ Φόρσηθ, Ρέιν Έντουαρντς, Μπέξ Τέιλορ-Κλάους
Διάρκεια: 89 λεπτά
Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18




Ο Γκριντς (Μεταγλ.)



Περίληψη
Η ταινία Ο Γκριντς αφηγείται την ιστορία ενός κυνικού γκρινιάρη που θέλει να κλέψει τα Χριστούγεννα και να τα εξαφανίσει μια για πάντα. Όμως η καρδιά του θα γλυκάνει εξαιτίας του γενναιόδωρου πνεύματος ενός μικρού κοριτσιού. Αστεία, ενθουσιώδης και άκρως ψυχαγωγική, η ιστορία του Γκριντς μιλάει όπως καμία άλλη για την ουσία των Χριστουγέννων, για την αγάπη των γιορτινών ημερών και για τη δύναμη της αισιοδοξίας.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Σκοτ Μοσιέ, Γιάροου Τσένι
Ηθοποιοί (φωνές): Γιώργος Καπουτζίδης, Έφη Παπαθεοδώρου
Διάρκεια: 86 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ




Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν (Υποτιτλ. / Μεταγλ.)



Περίληψη
O Phil Lord και ο Chris Miller, οι ιδιοφυΐες πίσω από την «Ταινία Lego» και το «21 Jump Street» φέρνουν μια νέα πνοή με το ταλέντο τους στο σύμπαν του Spider-man, με ένα πρωτοποριακό οπτικό στυλ, που είναι μοναδικό στο είδος του. Το «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν» συστήνει τον έφηβο Miles Morales από το Brooklyn, και τις αμέτρητες ικανότητές του Αραχνο-Σύμπαντος, όπου περισσότεροι από ένας μπορεί να φορούν τη μάσκα.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Πίτερ Ράμσεϊ
Ηθοποιοί:
Διάρκεια: 102 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου