Ο Rick Grimes δεν χάνεται - Για ποιο λόγο αποχώρησε από το Walking Dead - Επιστρέφει με τρεις ταινίες


Tο τελευταίο επεισόδιο του Lincoln της τηλεοπτικής σειράς The Walking Dead μπορεί να έχει προβληθεί την περασμένη Κυριακή το βράδυ, αλλά ο ηθοποιός δεν αποχωρεί από τον ρόλο του Rick Grimes, του ηγετικού χαρακτήρα της τηλεοπτικής σειράς κατά τις πρώτες εννέα σεζόν.

Αμέσως μετά το τελευταίο επεισόδιο του ηθοποιού της εκπομπής, η AMC ανακοίνωσε ότι ο Andrew Lincoln θα επιστρέψει στο χαρακτήρα Walking Dead για τουλάχιστον τρεις τηλεοπτικές ταινίες.

Αυτές οι ταινίες θα είναι μεγάλου μήκους, μεγάλου προϋπολογισμού ταινίες, αλλά θα βγουν στον αέρα απο την τηλεόραση του AMC. Ενώ δεν είναι σαφές πότε θα ξεκινήσουν αυτές οι ταινίες, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Χόλιγουντ, η παραγωγή για τα έργα θα ξεκινήσει το 2019.

Η απόφαση να τερματιστεί η συμμετοχή του χαρακτήρα στην κύρια σειρά και η ιστορία του Rick να συνεχιστεί σε ταινίες, σύμφωνα με τον παραγωγό Walking Dead Scott M. Gimple, έγινε τελικά έτσι ώστε ο Lincoln να μπορεί να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του.

"Ο Rick Grimes είναι ένας εκπληκτικός χαρακτήρας και ο Andy έχει κάνει μια καταπληκτική παράσταση. Υπήρχαν εικονογραφικές ιδέες που, όπως συνέβαιναν τα χρόνια, φάνηκαν πολύ συμβατές με το να συνεχίσουμε να λέμε την ιστορία του Rick σε άλλη μορφή που θα του επέτρεπε να έχει χρόνο με την οικογένειά του ", δήλωσε ο Gimple στο Hollywood Reporter.

Αλλά, φαίνεται ότι ο Λίνκολν δεν είναι το μόνο άτομο που βοηθά αυτή η απόφαση. Ο ίδιος ο Gimble έγινε ο επικεφαλής της εξέλιξης του σύμπαντος The Walking Dead του AMC νωρίτερα αυτό το έτος. Αυτές οι ταινίες θα είναι η πρώτη απόπειρα μετακίνησης του franchise πέρα ​​από τις δύο σειρές, The Walking Dead και Fear the Walking Dead - το πρώτο spin-off του franchises που έκανε το ντεμπούτο του το 2015 και είχε ένα crossover με τη σειρά ναυαρχίδων νωρίτερα φέτος - που εκπέμπει επί του AMC.

Αν και δεν είναι ακόμα σαφές ποιες είναι οι ιστορίες αυτών των επερχόμενων ταινιών, θα πάρουν πιθανότατα τα γεγονότα του πέμπτου επεισοδίου The Walking Dead στην 9η σεζόν, η οποία είναι η τελευταία που παρουσιάζει τον Rick - προειδοποίηση, εδώ είναι οι spoilers - , αφού τραυματίστηκε, χτυπήσει τον εαυτό του και ένα σωρό περιπατητές τον έχουν περικυκλώσει σε μια προσπάθεια να σώσει τους φίλους του θα θυσιαστεί, ωστόσο τον σώζει η Anne που τον μεταφέρει σε μια άγνωστη τοποθεσία και έξω από την τηλεοπτική σειρά. 

Γνωρίζουμε επίσης ότι οι ιστορίες δεν πρόκειται να μοιάζουν πολύ με την σειρά. Αντί να αισθάνεσαι ότι τα επεισόδια του The Walking Dead θα είναι μακρύτερα, οι ταινίες θα είναι αυτοτελείς χαρακτηριστικά και θα μοιάζουν περισσότερο με μεγάλες κινηματογραφικές ταινίες, σύμφωνα με τον πρόεδρο της AMC David Madden.

Το Walking Dead είναι αυτή τη στιγμή στα μέσα της ένατης περιόδου που ξεκίνησε στις αρχές Οκτωβρίου. Από τότε που έκανε το ντεμπούτο του στο AMC το 2010, η εκπομπή παρέμεινε μία από τις πιο δημοφιλείς στην τηλεόραση - αν και η τηλεθέαση κατά τη διάρκεια των τελευταίων περιόδων έχει μειωθεί σημαντικά - και μετατράπηκε σε franchise πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ωστόσο φαίνεται να παρουσιάζει μια μικρή ανάκαμψη πιθανών λόγο της περιέργιας για το πως φεύγει ο Ρίκ. Τι θα γίνει στην συνέχεια; Έρχονται εκπλήξεις... 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου