Nomads 2 Επεισόδιο 17: Επίλεκτοι εναντίων Εισβολέων - Η πρώτη θεαματική μάχη


Έφτασε η μέρα που οι επίλεκτοι θα γνωρίσουν τους μονομάχους και ένα νέο σκληρό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο νέες ομάδες, θα ξεκινήσει.

Στην αρχή του επεισοδίου είδαμε τους Επίλεκτους να αναρωτιούνται ποιοι μπορεί να είναι οι Εισβολείς ενώ λίγο αργότερα είδαν ένα πλοίο με μαύρη σημαία να καταφθάνει στην περιοχή τους.

Ακολούθησε η άφιξη των Εισβολέων και η παρουσίασή τους από των Σάββα Πούμπουρα. Στην συνέχεια είδαμε τους Επίλεκτους να φτάνουν στην αρένα για το αγώνισμα επικράτειας. Μετά από μια μικρή προετοιμασία παρουσίασε τους  Εισβολείς.

Ακολούθησε ένας δυνατός αγώνας με τελικούς νικητές τους Επίλεκτους οι οποίοι εκτός την Επικράτεια κέρδισαν και επικοινωνία. Τραυματισμούς όμως είχαμε ,με το καλωσόρισμα καθώς τόσο Ο Γιάννης Σπαλιάρας όσο και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος τραυματίστηκαν στο πόδι και γόνατο αντίστοιχα, με τον τραυματισμό του δεύτερου να είναι λίγο ποιο σοβαρός.

Τις πρώτες στιγμές των Εισβολέων στην Σαββανα παρακολουθήσαμε στην συνέχεια. Τέλος είδαμε το πρώτο κομμάτι από την επικοινωνία των παικτών με τις οικογένειες τους μέσω τηλεφωνικής κλήσης.  

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου