Κανένα θέμα Αραούχο για ΑΕΚ, ψάχνει μόνο χαφ!


Στην πρωταθλήτρια δεν ασχολούνται με τα σενάρια για τον Σέρχιο Αραούχο και ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν να κάνουν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η Τρίτη ήταν ημέρα Αραούχο για τον ελληνικό Τύπο, αφού τα όσα υποστήριξε Ισπανός δημοσιογράφος περί ερώτησης της ΑΕΚ προς την Λας Πάλμας για τα δεδομένα γύρω από τον Αργεντίνο επιθετικό, ή περί πρότασης του Ολυμπιακού, είχαν ως αποτέλεσμα ο Chino να είναι βασικό θέμα συζήτησης. Μια συζήτηση που για την Ενωση είχε αρχίσει νωρίτερα, αφού είχαν ακουστεί φήμες για τον Αραούχο και πριν λίγο καιρό.

Φήμες ή δημοσιεύματα, πάντως, που δεν έχουν καμία βάση, όπως ξεκαθαρίζουν από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Σύμφωνα με όσα λένε στην ΑΕΚ, δεν υπάρχει κανένα θέμα Αραούχο ή γενικά επιθετικού, όπως δεν υπάρχει κανένα θέμα για εξτρέμ ή δεξί μπακ, για να αναφερθούμε και σε αυτά τα σενάρια. Αντιθέτως, όπως λένε οι άνθρωποι της πρωταθλήτριας, ο στόχος για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι ξεκάθαρος και αφορά στην απόκτηση ενός χαφ.

Αυτό το είχε τονίσει και ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο γεύμα που είχε παραχωρήσει στους ρεπόρτερ λόγω της ονομαστικής του εορτής και δεν έχει αλλάξει -ούτε φαίνεται πως μπορεί να αλλάξει- κάτι από τότε. Ο στόχος της πρωταθλήτριας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι η απόκτηση ενός μέσου και τίποτα παραπάνω, όπως ξεκαθαρίζουν. Αυτός είναι ο αποκλειστικός τους στόχος και αυτό θα επίχειρήσουν -και πρέπει- να κάνουν.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου