Βασιλιάς στον Πειραιά είναι ο Ολυμπιακός!


Ένας ψυχωμένος Ολυμπιακός νίκησε 88-83 τη Ρεάλ Μαδρίτης και την υποχρέωσε στην πρώτη της απώλεια στη φετινή Ευρωλίγκα, ενώ παράλληλα έβγαλε αήττητος τη διαβολοβδομάδα (5-4)! 

Αλώβητος στη «διαβολοβδομάδα» ο Ολυμπιακός! 

Μετά το Μόναχο, η καρδιά των «ερυθρόλευκων» μίλησε και κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία νίκησαν 88-83 στο ΣΕΦ, με αποτέλεσμα να ανέβουν στο 5-4 και παράλληλα να την υποχρεώσουν στην πρώτη της ήττα στη φετινή Ευρωλίγκα! 

Σχεδόν… ονειρικό το πρώτο ημίχρονο των Πειραιωτών, οι οποίοι πήγαν στα αποδυτήρια με το +11 (52-41). Ωστόσο, για άλλη μία φορά φέτος το κακό τους πρόσωπο στα τρίτα δεκάλεπτα… έκανε την εμφάνισή του και έτσι η «βασίλισσα» το έκλεισε στην ισοπαλία (65-65). Όμως, ένας εξαιρετικός Στρέλνιεκς «σάλπισε» την αντεπίθεση στην τέταρτη περίοδο και με οδηγούς στη συνέχεια τους Γουίλιαμς-Γκος και Σπανούλη ήρθε το ροζ φύλλο. 

Ο Αμερικανός γκαρντ, εκτός από πρώτος σκόρερ της ομάδας του Μπλατ με 23 πόντους, ήταν απόλυτα ψύχραιμος στις κρίσιμες βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα, με τον αρχηγό να μιλά με μεγάλα σουτ και να προσθέτει 20 πόντους. Στους 15 σταμάτησε ο Στρέλνιεκς, με τον ΛεΝτέι να ήταν εξίσου καλός με 12, δίνοντας μεγάλες μάχες μέσα στη ρακέτα, όπως έκανε και ο Μιλουτίνοφ, ο οποίος πρόσθεσε άλλους 8, έχοντας και 9 ριμπάουντ. 

Από τους πρωταθλητές Ευρώπης, που έπαιζαν χωρίς τους Γιουλ, Αγιόν και Κούζμιτς, πρώτος σκόρερ ήταν ο Κάρολ με 16 πόντους, με τον Καμπάτσο να είχε 14, αλλά και να μοιράζει 13 ασίστ και τον Ρούντι να είχε 12 πόντους.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου