Ο Μαρτίνς για το Μπέτις-Ολυμπιακός


Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους δημοσιογράφους για τις δυσκολίες της... μάχης με την Μπέτις, επισήμανε ομοιότητες με το πρώτο ματς και τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να φέρει το παιχνίδι στα δικά του μέτρα!

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε με τον τρόπο του και τις δηλώσεις του πως περιμένει η ομάδα του να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερη. Για τον ίδιο τον Μαρτίνς είναι σημαντικό το να «προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»!

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

- Πόσο εύκολο είναι να επαναφέρετε την ομάδα στην φιλοσοφία των ευρωπαϊκών αγώνων, μετά το ματς της Κυριακής και την ένταση που είχε αυτός, που συνοδεύτηκε και από την επιστροφή στις νίκες;
Πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικές διοργανώσεις. Αυτή παίζεται σε λίγες εβδομάδες, το πρωτάθλημα κάθε εβδομάδα. Σίγουρα ερχόμαστε από ένα δυνατό ματς, με ένταση. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στον στόχο μας. Θέλουμε να κρατήσουμε την δύναμή μας, την ένταση, αλλά συγκεντρωνόμαστε σε αυτή την διοργάνωση του Europa. Όλοι ξέρουμε πως είναι δύσκολο ματς. Όπως και ότι η πρόκριση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική, το τελευταίο λεπτό και θα το παλέψουμε…

- Πόσο σημαντικό είναι το αυριανό ματς, για να «φωνάξει» η ομάδα ότι μπορεί να συνεχίσει στον θεσμό;
Φυσικά και είμαστε εδώ για να το δηλώσουμε. Ανάλογα με αυτό το αποτέλεσμα άλλωστε μπορεί να κριθεί και το μέλλον μας. Είναι ένας πολύ δυνατός όμιλος, έχει τρεις πολύ δυνατές ομάδες. Γι’ αυτό πιστεύω ότι δεν έχει σημασία μόνο το αυριανό ματς, αλλά θα πρέπει να παλέψουμε ως το τελευταίο λεπτό της 6ης αγωνιστικής. Θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο με την δική του ταυτότητα. Έχει το δικό του στυλ, το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και εμείς. Υπάρχουν λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να παίξουν ρόλο, όπως π.χ. αν δεν είχε αποβληθεί ο Τσιμίκας. Θα έχουμε την δική μας φιλοσοφία, θέλουμε να είμαστε ισορροπημένοι και γνωρίζουμε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς.

- Έχουν περάσει δυόμιση μήνες από το ματς με την Μπέτις. Πως το βλέπετε τώρα και τι έχει αλλάξει από τότε;
Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει η Μπέτις πολύ, ούτε θα έχει μεγάλες διαφορές. Γνωρίζουμε πως πριν λίγες εβδομάδες κέρδισε με μεγάλο σκορ την Μπαρτσελόνα. Είναι ομάδα που παίρνει τον έλεγχο, που επιβάλλει τον ρυθμό της. Θα υπάρχουν λεπτά όπου η Μπέτις θα έχει τον έλεγχο του αγώνα, θα κοιτάξουμε και εμείς να βάλουμε τον δικό μας ρυθμό. Παίζει με τις δικές της ιδέες, πιστεύω ότι είναι ένα ματς που θα έχει πολλές ομοιότητες με τον αγώνα στην Ελλάδα. Με εξαίρεση τα τελευταία είκοσι λεπτά εκεί. Είναι αντίπαλος που του αρέσει να παίζει με κατοχή μπάλας, αλλά θα κοιτάξουμε και εμείς να βάλουμε τις δικές μας ιδέες.

ΓΚΕΡΕΡΟ: «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΩ»
Ο Γκερέρο από μέρους των παικτών είπε μεταξύ άλλων: «Θυμάμαι την πρώτη φορά που αγωνίστηκα σε αυτό εδώ το γήπεδο και είχα σκοράρει με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Χιχόν. Η Μπέτις είναι καλή ομάδα αλλά είμαστε εδώ για να την αντιμετωπίσουμε. Είμαστε ενωμένο σύνολο με φιλοδοξίες και θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ένας επιθετικός έχει πάντα δίψα για γκολ, κάθε παίκτης θέλει να βοηθάει την ομάδα του είτε σκοράροντας είτε όχι. Σημασία έχει να είναι καλό το σύνολο κι όχι ένας παίκτης».

Πιο αναλυτικά το τι είπε ο Ισπανός άσος:

- Επιστρέφεις σε ένα γήπεδο που έχεις σκοράρει με την φανέλα της Χιχόν. Ονειρεύεσαι κάτι ανάλογο;
Η πρώτη φορά που έπαιξα σε αυτό το γήπεδο ήταν σπουδαία για εμένα. Ήρθα με την Χιχόν και σκόραρα. Μακάρι να τα καταφέρω και αύριο. Είμαστε μια ομάδα με φιλοδοξίες, με στόχους. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ήρθαμε εδώ για να τα δώσουμε όλα και να παλέψουμε για το καλύτερο. Θέλουμε να συνεχίσουμε και κρατάμε ότι ερχόμαστε από ένα πολύ καλό ματς στο πρωτάθλημα, όπου καταφέραμε να πάρουμε ως το τέλος.

- Πως περιμένεις την Μπέτις; Δεν πηγαίνει τόσο καλά στο ισπανικό πρωτάθλημα το τελευταίο διάστημα…
Περιμένουμε να δούμε έναν δυνατό αντίπαλο που θα προσπαθήσει να μας επιβληθεί. Είμαστε γεμάτοι φιλοδοξίες και θα αντιμετωπίσουμε έναν ισχυρό αντίπαλο που θα κοιτάξει να βάλει το δικό του στυλ στο ματς.

- Είσαι επιθετικός, έχασες ματς, γύρισες στο πρωτάθλημα και έπαιξες για λίγα λεπτά. Πόσο «πεινασμένος» είσαι για γκολ;
Ένας επιθετικός πάντα έχει δίψα για γκολ. Εγώ στις τέσσερις εβδομάδες που έλειψα, ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα. Όχι μόνο με γκολ, με την γενικότερη εικόνα. Σημασία έχει να είναι καλό το σύνολο, παρά ένας παίκτης καλός…

gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου