Πύρινη κόλαση στην Καλιφόρνια: Στους 58 οι νεκροί - Ξεπερνούν τους 100 οι αγνοούμενοι



Δεν έχει τέλος η τραγωδία στην Καλιφόρνια καθώς συνεχίζει να μαίνεται η πιο πολύνεκρη και καταστροφική φωτιά στην ιστορία της Πολιτείας.

Τα λείψανα άλλων οκτώ θυμάτων βρέθηκαν την Τετάρτη σε μια πόλη της βόρειας Καλιφόρνια μεγάλο μέρος της οποίας απανθρακώθηκε από δασική πυρκαγιά την περασμένη εβδομάδα και περιοχές γύρω από αυτήν, αυξάνοντας σε — τουλάχιστον — 56 τον αριθμό των νεκρών εξαιτίας της λεγόμενης Camp Fire, που ήδη έχει χαρακτηριστεί η πιο πολύνεκρη και η πιο καταστροφική στην ιστορία της Πολιτείας.

Ο νέος απολογισμός των θυμάτων ανακοινώθηκε μερικές ώρες μετά την άφιξη μονάδων της Εθνοφρουράς για να βοηθήσουν στις έρευνες στην Πάρανταϊς, στην Καλιφόρνια, περίπου 280 χιλιόμετρα βόρεια από το Σαν Φρανσίσκο.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης (14/11), το γραφείο του σερίφη της Κομητείας Μπιούτ, του Κόρι Χόνι, έδωσε στη δημοσιότητα έναν κατάλογο με τα ονόματα 100 και πλέον ανθρώπων που συγγενείς τους ανέφεραν πως αγνοούνται, στην πλειονότητά τους άνω των 65 ετών. Αρχικά, οι Αρχές είχαν κάνει λόγο για 230 αγνοούμενους.





Περισσότερα: newsbomb

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου