Ανατροπή στην εξαφάνιση του 23χρονου Τάκη: Τι «δείχνει» το κινητό του


Νέα στοιχεία για την υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης του φαντάρου, που χάθηκε εν πλω στο τέλος του Ιουνίου.

Σύμφωνα με τη μητέρα στενού φίλου του Τάκη Κολλιαδέλη που προσπάθησε να τον καλέσει μία μέρα μετά την εξαφάνιση του, το νούμερό του δεχόταν τις κλήσεις, αλλά κανείς δεν απαντούσε.

Ο πατέρας του 23χρονου είπε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» πως το Λιμεναρχείο προχώρησε σε άρση απορρήτου και στα δύο κινητά που χρησιμοποιούσε. Αυτή έδειξε πως και τα δύο τηλέφωνα έκλεισαν στις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Ιουνίου που χάθηκε, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Άνδρου και Τήνου.

Από την έρευνα της εκπομπής, διαπιστώθηκε ότι ένα από τα δύο νούμερα που χρησιμοποιούσε ο Τάκης είναι καταχωρημένο στο όνομα ενός γνωστού του. Φαίνεται μάλιστα ότι ο συγκεκριμένος αριθμός ήταν ενεργοποιημένος μέχρι και πριν από ένα μήνα.

Το «Τούνελ» εντόπισε τον γνωστό του αγνοούμενου και μίλησε μαζί του. Όπως είπε θα μεταβεί στον Εισαγγελέα για να ζητήσει άρση τηλεφωνικού απορρήτου και να διαπιστωθεί εάν όντως πραγματοποιήθηκαν κλήσεις.

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου που η εκπομπή έφερε στο φως νέα στοιχεία γύρω από την περίεργη αυτή υπόθεση, υπήρξαν αρκετά τηλεφωνήματα τηλεθεατών που έκαναν λόγο για κάποιον που μοιάζει με τον αγνοούμενο Τάκη και εργάζεται σε καφετέρια στη Δάφνη. Η έρευνα έδειξε ότι οι μαρτυρίες στηρίζονταν σε ομοιότητα. Άλλο ένα στίγμα που έχει στη διάθεσή της η εκπομπή, στέλνει την έρευνα στη Γερμανία. Μαρτυρία θέλει κάποιον με πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον 23χρονο, να βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 1η Νοεμβρίου στο σταθμό της Νυρεμβέργης.








Πηγή: anikolouli.gr, newsbomb

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου