Σοκ στη Λάρνακα - 13χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε την 9χρονη αδελφή του


Ανείπωτη τραγωδία στην Λάρνακα. Ένα εννιάχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε νεκρό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ύστερα από μαχαιριές που φέρεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να δέχθηκε από τον ανήλικο 13χρονο αδελφό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας, το ΤΑΕ Λάρνακας ειδοποιήθηκε γύρω στις πέντε το απόγευμα για μαχαιρώματα σε σπίτι στην Οδό Αρχιεπισκόπου Κυρίλλου στη περιοχή Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα. 

Με την άφιξη της Αστυνομίας στη σκηνή, εντοπίστηκε μαχαιρωμένο ένα κοριτσάκι ηλικίας 9 χρόνων.

Με ασθενοφόρο το κοριτσάκι διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Από τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας, φαίνεται να εξετάζεται φόνος, ενώ το κοριτσάκι φέρεται να μαχαιρώθηκε από τον ανήλικο αδελφό του ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», ο 13χρονος βρίσκεται στο ΤΑΕ Λάρνακας όπου ανακρίνεται. Για το περιστατικό έχει ειδοποιηθεί και το Γραφείο Ευημερίας όπου θα αποστείλει λειτουργό του. Ο 13χρονος δεν μπορεί να συλληφθεί καθότι είναι κάτω από 14 ετών και θεωρείται ποινικά ανεύθυνος.

Να σημειωθεί ότι τα παιδιά διέμεναν με τον πατέρα τους, ο οποίος είναι διαζευγμένος με τη μητέρα των παιδιών. Πρόκειται για οικογένεια Ρομά από τη Βουλγαρία.

Περισσότερα: enikos

About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου