Από 08/11/18 στους κινηματογράφους


Το κορίτσι με το τατουάζ κάνει την επιστροφή του με μια ολοκαίνουρια ταινία και είναι πολά υποσχόμενο. Επίσης επιστρέφουν τα φανταστικά πλάσματα αν και η επίσημη έναρξη τους είναι την επόμενη εβδομάδα εν τούτης σε κάποιες κινηματογραφικές αίθουσες θα κάνει πρεμιέρα λίγο νωρίτερα. 

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες αφίξεις:

Overlord


Περίληψη
Λίγες μόλις ώρες πριν την απόβαση στη Νορμανδία, μια ομάδα Αμερικανών αλεξιπτωτιστών πέφτει στην κατεχόμενη από τους Ναζί Γαλλία για να πραγματοποιήσει μια αποστολή που είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της εισβολής. Στόχος τους η ανατίναξη ενός ραδιοφωνικού πύργου στην κορυφή μιας οχυρωμένης εκκλησίας. Όμως για να το καταφέρουν, θα πρέπει να μπουν σε ένα μυστηριώδες εργαστήριο των Ναζί που βρίσκεται κάτω από την εκκλησία και εκεί θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με εχθρούς που κανείς στον κόσμο δεν είχε αντικρίσει ξανά... Από τον παραγωγό Τζέι Τζέι Έιμπραμς, το Overlord είναι μια συναρπαστική περιπέτεια δράσης με απρόσμενη και φρικιαστική τροπή που ανεβάζει τους παλμούς.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τζούλιους Έιβερι
Ηθοποιοί: Γιόβαν Αντέπο, Γουάιατ Ράσελ, Πιλού Άσμπεκ, Ματίλντ Ολιβιέ, Τζον Μάγκαρο, Τζέικομπ Άντερσον, Ντόμινικ Άπλγουϊτ
Διάρκεια: 110 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΣΗΣ / ΤΡΟΜΟΥ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18




Το Κορίτσι Στον Ιστό Της Αράχνης



Περίληψη
H Lisbeth Salander, η cult φιγούρα και ομώνυμος χαρακτήρας της σειράς βιβλίων Millenium του Stieg Larsson, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης, η οποία αποτελεί και την πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του τρομερά επιτυχημένου βιβλίου του David Lagercrantz.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Φέντε Άλβαρες
Ηθοποιοί: Κλερ Φόι, Σίλβια Χοκς, Κιθ Στανφιλντ, Στίβεν Μέρτσαντ, Κάμερον Μπρίττον
Διάρκεια: 122 λεπτά
Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα Του Γκρίντελβαλντ



Περίληψη
Στο τέλος της πρώτης ταινίας, ο ισχυρός σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ (Τζόνι Ντεπ) με τη βοήθεια του Νιουτ Σκαμάντερ (Έντι Ρέντμεϊν), συλλαμβάνεται από το MACUSA (το Κογκρέσο Μαγείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής). Αλλά, τηρώντας την απειλή του, καταφέρνει να διαφύγει. Στόχος του είναι να συγκεντρώσει γύρω του, όσους περισσότερους - ανυποψίαστους για την πραγματική του ατζέντα - συμμάχους μπορεί, ώστε να θέσει σ ΄εφαρμογή το σχέδιό του: ν’ αναθρέψει καθαρόαιμους μάγους για να καταδυναστεύουν όλα τα άμαγα πλάσματα. Σε μια προσπάθεια ν’ ανατρέψει τα σχέδια του Γκρίντελβαλντ, ο Άλμπους Ντάμπλντορ (Τζουντ Λο) καλεί τον πρώην μαθητή του Νιουτ Σκαμάντερ, που δέχεται να τον βοηθήσει, αγνοώντας τους κινδύνους που βρίσκονται μπροστά τους. Πολύ γρήγορα οι μάσκες θα πέσουν και οι διαχωριστικές γραμμές θα τεθούν, καθώς δοκιμάζεται η αγάπη και η αφοσίωση, ακόμη και ανάμεσα στους πιο κοντινούς φίλους ή στα μέλη της ίδιας οικογένειας, σ’ έναν κόσμο μαγείας που διχάζεται όλο και περισσότερο.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γιέιτς
Ηθοποιοί: Έντι Ρέντμεϊν, Κάθριν Γουάτερστον, Νταν Φόγκλερ, Άλισον Σούντολ, Έζρα Μίλερ, Τζουντ Λο, Τζόνι Ντεπ, Τζο Κράβιτζ, Κάλουμ Τέρνερ, Κλαούντια Κιμ, Γουίλιαμ Νέιντιλαμ, Κέβιν Γκάθρι, Κάρμεν Εχόγκο, Πόπι Κόρμπι Τουέκ
Διάρκεια: 133 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ




Ληστεία στο Μουσείο



Περίληψη
Σχεδόν 30χρονών ο Χουάν και ο Μπένχαμιν δεν λένε να φύγουν από τα σπίτια των γονιών τους και να τελειώσουν την κτηνιατρική σχολή. Αντιθέτως είναι βολεμένοι στην άνετη γειτονία τους στο Mexico City, μια μεξικανική εκδοχή Αμερικάνικου προάστειου. Κατά την διάρκεια ενός σημαδιακού Χριστουγεννιάτικου ρεβεγιόν αποφασίζουν ότι ήρθε η ώρα να ξεχωρίσουν διαπράττοντας την πιο διάσημη ληστεία αρχαιοτήτων στην Μεξικανική ιστορία. Αφήνοντας για λίγο τα οικογενειακά παραδοσιακά δείπνα και εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη ασφάλειας λόγω Χριστουγέννων, εισβάλουν λαθραία στο εμβληματικό Εθνικό Ανθρωπολογικό μουσείο και αφαιρούν τα πιο πολύτιμα κομμάτια, μπλέκοντας σε μια περιπέτεια που θα αλλάξει για πάντα την ζωή τους. Η σπουδαιότητα και η σημασία της λείας τους ξεπερνάει τα όρια της αντίληψης των ερασιτεχνών ληστών και την επόμενη μέρα όταν θα είναι πλέον αργά θα συνειδητοποιήσουν το αντίκτυπο της πράξης τους. Ξεκινάνε ένα ταξίδι μέχρι το Ακαπούλκο για να ανακαλύψουν ότι κανείς δεν τολμά να αγοράσει τα κλεμμένα αντικείμενα.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Αλόνσο Ρουιθπαλάθιος
Ηθοποιοί: Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Λεονάρντο Ορτίζγκρις, Αλφρέδο Κάστρο, Σάιμον Ράσελ Μπιλ
Διάρκεια: 126 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ / ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου