Από 01/11/18 στους κινηματογράφους


Πολλές και αυτή την εβδομάδα οι κινηματογραφικές επιλογές με την Ιστορία του Φρέντι Μέρκουρι να μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη και να κλέβει την παράσταση.

Άλλη μια μεγάλη προσθήκη είναι η ιστορία του Καρυοθραύστη που ζωντανεύει και είναι έτοιμη να μαγέψει μικρούς και μεγάλους

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες επιλογές.


Bohemian Rhapsody


Περίληψη
To Bohemian Rhapsody είναι μια ωδή στους Queen, τη μουσική τους και τον ξεχωριστό τραγουδιστή τους Φρέντι Μέρκιουρι. O Φρέντι αψήφησε τα στερεότυπα και τους συμβιβασμούς για να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του πλανήτη. Η ταινία ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο της μπάντας μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια και τον επαναστατικό τους ήχο. Γνωρίζουν απαράμιλλη επιτυχία, αλλά σε μια απροσδόκητη τροπή ο Φρέντι, περιτριγυρισμένος από κακές επιρροές, παρατάει τους Queen για να κάνει σόλο καριέρα. Έχοντας υποφέρει πολύ χωρίς τους Queen, καταφέρνει να επανενωθεί μαζί τους λίγο πριν τη συναυλία «Live Aid». Ενώ έχει μόλις διαγνωσθεί ως φορέας του AIDS, ο Φρέντι οδηγεί με γενναιότητα την μπάντα σε μία από τις καλύτερες συναυλίες στην ιστορία της ροκ μουσικής. Οι Queen αφήνουν μια κληρονομιά που συνεχίζει να εμπνέει τους ασυμβίβαστους, τους ονειροπόλους και τους λάτρεις της μουσικής μέχρι και σήμερα.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Μπράιαν Σίνγκερ
Ηθοποιοί: Ράμι Μάλεκ, Λούσι Μπόιντον, Γκουίλιμ Λι, Μπεν Χάρντι, Τζόζεφ Ματζέλο, Άινταν Γκίλεν, Τομ Χολάντερ, Άλεν Λιτς, Μάικ Μάγιερς
Διάρκεια: 135 λεπτά
Είδος ταινίας: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ / ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Ο Καρυοθραύστης Και Τα Τέσσερα Βασίλεια (Υποτιτλ. / Μεταγλ.)



Περίληψη
Όταν η Κλάρα βρίσκεται σ’ ένα παράξενο και μυστήριο παράλληλο κόσμο που είναι το σπίτι της Χώρας των Νιφάδων, της Χώρας των Λουλουδιών και της Χώρας των Ζαχαρωτών, πρέπει να διασχίσει με θάρρος το Τέταρτο Βασίλειο και να αντιμετωπίσει την τυραννική Κόκκινη Μητέρα για να ξαναφέρει την αρμονία στον αλλοπρόσαλλο κόσμο.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Λάσε Χάλστρομ
Ηθοποιοί: Κίρα Νάιτλι, Μακένζι Φόι, Έλεν Μίρεν, Μόργκαν Φρίμαν
Διάρκεια: 113 λεπτά
Είδος ταινίας: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ / ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ




Peterloo



Περίληψη
O Μάικ Λι φέρνει στη μεγάλη οθόνη την περιβόητη σφαγή του 1819 στο Σεντ Πίτερς Φιλντς του Μάντσεστερ όταν, κατ’ εντολή των αρχών της πόλης, η ειρηνική διαδήλωση χιλιάδων ανθρώπων διαλύθηκε με αιματηρό τρόπο.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Μάικ Λι
Ηθοποιοί: Ρόρι Κινίαρ, Μαξίν Πικ, Νιλ Μπελ, Φίλιπ Τζάκσον, Βίνσεντ Φράνκλιν, Καρλ Τζόνσον
Διάρκεια: 122 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Suspiria



Περίληψη
Βερολίνο, δεκαετία του ’70. Η νεαρή Αμερικανίδα χορεύτρια, Σούζι Μπάνον, πηγαίνει στη (διαιρεμένη) γερμανική πρωτεύουσα, προκειμένου να πάρει μέρος σε οντισιόν για την παγκοσμίου φήμης σχολή χορού «Helena Markos». Και κατορθώνει να εντυπωσιάσει την διάσημη χορογράφο της σχολής, τη Μαντάμ Μπανκ, με το ακατέργαστο ταλέντο της. Όταν η Σούζι κατορθώνει να αρπάξει το ρόλο της κορυφαίας χορεύτριας, η Όλγα, η προκάτοχός της, συνθλίβεται ψυχολογικά και κατηγορεί ως μάγισσες τις γυναίκες διευθύντριες της σχολής. Καθώς οι πρόβες γίνονται ολοένα και πιο απαιτητικές προκειμένου να δοθεί μια τελευταία παράσταση με τη χορογραφία που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της σχολής, η Σούζι και η Μαντάμ Μπλανκ έρχονται υπερβολικά κοντά η μία στην άλλη. Η Σούζι δεν βρέθηκε στη σχολή απλώς για να χορέψει. Εν τω μεταξύ, ένας περίεργος ψυχοθεραπευτής ο οποίος προσπαθεί να αποκαλύψει τα σκοτεινά μυστικά της «Helena Markos», στρατολογεί μια άλλη χορεύτρια και χρησιμοποιεί τη βοήθειά της, προκειμένου να φτάσει στα βάθη των κρυφών υπόγειων θαλάμων της σχολής, όπου παραμονεύουν φρικιαστικές ανακαλύψεις.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Λούκα Γκουαντανίνο
Ηθοποιοί: Ντακότα Τζόνσον, Τίλντα Σουίντον, Κλόε Γκρέις Μόρετζ
Διάρκεια: 152 λεπτά
Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ / ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18


About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου