Nomads 2 Επεισόδιο 4: Μονομαχία υποψηφίων και αποχώρηση - Νέα εβδομάδα με νέους αρχηγούς


Την μονομαχία ανάμεσα στους τρεις παίκτες που επιλέχθηκαν για τη  πρώτη εβδομάδα, παρακολουθήσαμε και μάλιστα με μεγάλο ενδιαφέρων.

Στην πρώτη φάση νικητής των αγωνισμάτων ήταν ο Δήμος Χαριστέας και η Τόνια Σολανάκη ενώ η Αννίτα Ναθαναήλ που έχασε ήταν η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση.

Στην δεύτερη φάση ακολούθησαν τέσσερα παιχνίδια για την διεκδίκηση τσεκουριών. Τρία κέρδισε ο Δήμος και ένα η Τόνια. Με τα τσεκούρια που κέρδισαν πήγαν στην τελική δοκιμασία. Εκεί πρόσθεσαν τα τσεκούρια τους με αυτά της δοκιμασίας και προσπάθησαν να πετύχουν και να σπάσουν κάποιους στόχους. Νικητής ήταν ο Δήμος και πάλι, με την Τόνια να είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση.

Στο live που ακολούθησε είδαμε για αρχή την ψηφοφορία που ανέδειξε τους νέους αρχηγούς. Οι λεμούριοι επέλεξαν τον Γρηγόρη Μόργκαν ενώ οι κροκόδειλοι επέλεξαν τον Αλέξανδρο Σήαρς. Την ίδια στιγμή ωστόσο γίνονταν η ψηφοφορία από το κοινό μέσο της εφαρμογής για τα κινητα και μάλιστα εντελώς δωρεάν. Τέλος ανακοίνωσε ο Σάββας την παίκτρια που αποχωρεί η οποία ήταν η Αννίτα Ναθαναήλ.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου