Nomads 2 Επεισόδιο 2: Αγώνας ασυλίας - Αυτοί είναι οι δύο πρώτοι υποψήφιοι


Το παιχνίδι ξεκίνησε για τα καλά και οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη από το δεύτερο επεισόδιο κιόλας. Ένα ατύχημα ανησύχησε την ομάδα των κροκοδείλων και ποιο συγκεκριμένα το ατύχημα που είχε ο Δημήτρης Κουκουρίκης ο οποίος πάτησε μια πρόκα και δυο κομμάτια ξύλο. Το ατύχημα ήταν μικρό όμως ο τραυματισμός θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικού χώρου για λίγο.

Ακολούθησε ο αγώνας ασυλίας όπου κροκόδειλοι και λεμούριοι τα έδωσαν όλα για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Νικητές ήταν οι κροκόδειλοι δείχνοντας τα δόντια τους στους λεμούριους που είχαν πολύ καλό ξεκίνημα.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε με 8 ψήφους πρώτη μονομάχος ήταν η Τόνια Σολανάκη ενώ ο Mike κλήθηκε να επιλέξει λόγο ισοψηφίας ανάμεσα σε Δημήτρη Κοργιαλά και Δήμο Χαριστέα βγάζοντας δεύτερο μονομάχο τον Δήμο. 

Στο αγώνισμα του Σαββάτου θα δούμε το αγώνισμα αρχηγών οπου ο νικητής δίνει έπαθλο στην ομάδα και ο χαμένος επιλέγει τον τρίτο υποψήφιο. Την κυριακή θα δούμε την μονομαχία αλλά και την live ψηφοφορία και τέλος την αποχώρηση.

Εδώ να σημειώσουμε ότι η ψηφοφορία γίνεται και μέσω του app Nomads όπου μπορείτε να ψηφίσετε χωρίς χρέωση. Μια ενδιαφέρουσα αλλαγή που μπορεί να σας βάλει και εσάς στο παιχνίδι.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου