Fear the walking Dead: Που είναι η Madison; (Προσοχή spoiler)


Ολοκληρώθηκε η τέταρτη σεζόν της δημοφηλούς σειράς "Fear the walking dead" αφήνοντας μας με ένα μεγάλο ερώτημα. Που είναι η Μάντισον;

Για όσους γνωρίζουν, στην αρχή της σεζόν είδαμε μέσα από μια αφήγηση την Μάντισον να θυσιάζεται για να σωθούν τα παιδιά της. Όλοι όμως περιμέναμε πως κάτι δεν έχουμε προσέξει και πως σύντομα θα δούμε την επιστροφή της.

Όταν όμως η σεζόν ολοκληρώθηκε την περασμένη δευτέρα χωρίς να έχουμε δει την επιστροφή της Μάντισον η απορία άρχισε να αναγεννιέται. Τι έγινε τελικά; Είναι δυνατόν ο βασικότερος χαρακτήρας της σειράς να έφυγε έτσι ξαφνικά;

Ένα ποστ σε προσωπικό λογαριασμό της ηθοποιού Κιμ Ντίκενς, που ενσαρκώνει την Μάντισον Κλάρκ, έρχεται να ρίξει φως καθώς όπως φαίνεται τελικά η Μάντισον έχει πεθάνει. Όπως χαρακτηριστικά λέει στο ποστ: "Ήταν τιμή μου να παίξω έναν τόσο δύσκολο ηγέτη, Θα μου λήψη να υποδύομαι την Μαντισον Κλάρκ αλλά πάντα θα είναι μαζί μου. Σας ευχαριστώ όλους που με παρακολουθούσατε. "


Ωστόσο ούτε οι φαν το έχουν δεχτεί καλά καθώς ο ρόλος της ήταν πολύ βασικός και σε συνάρτηση με την επικείμενη αποχώρηση του Ρικ στο Walking Dead έχουν αρχίσει να δυσαρεστούνται πάρα πολύ με τις εξελίξεις και στις δύο τηλεοπτικές σειρές.

Τώρα εμείς οι φαν αναμένουμε ακόμα και έτσι μια ξαφνική ανατροπή. Ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει ο Ρόμπερτ Κιρκμαν...

Οι φαν δεν θα περιμένουν όμως πολύ. Την περασμένη δευτέρα ολοκληρώθηκε η τέταρτη σεζόν του Fear the Walking Dead και σε λίγες μέρες ξεκινάει η όγδοη σεζόν του Walking Dead.  

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου