Λακωνικός ο Chris Evans σχετικά με το τέλος του Avengers 4


Το δημοσίευμα του Chris Evans για το 'αντίο' που είπε στον χαρακτήρα του, έκανε πολλούς fans να υποθέσουν το τέλος του "Avengers 4". Ωστόσο, ο ηθοποιός έσπευσε να καθησυχάσει τους πάντες ότι αυτό δεν είναι το τέλος του Captain America.

"Να ξεκαθαρίσω, ξέρω ότι δημοσίευσα κάτι που έμοιαζε με spoiler, αλλά άσχετα με το πως τελειώνει το 'Avengers 4', θα είχα δημοσιεύσει το ίδιο ακριβώς", είπε ο Evans στο ACE Comic Con που πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Το εν λόγω tweet δημοσιεύτηκε στις 4 Οκτωβρίου και ο ηθοποιός αποχαιρετούσε τον Captain America. "Και επίσημα τελείωσα τα γυρίσματα του 'Avengers 4'. Ήταν μια συγκινητική μέρα. Ήταν τιμή μου να παίζω αυτόν τον ρόλο για 8 χρόνια. Σε όλους μπροστά και πίσω από τις κάμερες και το κοινό, σας ευχαριστώ για τις αναμνήσεις! Σας είμαι αιώνια ευγνώμων"

O Evans είχε αποκαλύψει ότι δεν θα ανανέωνε το συμβόλαιό του με τα Marvel Studios και ότι θα σταματούσε να παίζει τον Captain America μετά την 4η ταινία Avengers από τον Μάρτιο. "Καλό είναι να αποχωρήσεις πριν το παρακάνουν", είχε πει.
Περισσότερα: gr.ign 
Φώτο: TVLine

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου