Σοκ! Μαχαίρωσε την Εγγονή της και την έβαλε στον Φούρνο


Μία γιαγιά έχει κατηγορηθεί πως μαχαίρωσε το εγγονάκι της και το έψησε μέσα στον φούρνο.

Η Carolyn Jones, 48, κατηγορήθηκε με φόνο πρώτου βαθμού την Τρίτη για τον θάνατο της Royalty Marie Floyd στο σπίτι της στο Shaw του Μισισίπι.

Η αστυνομία κλήθηκε να πάει στο σπίτι στις 7μμ της Δευτέρας αφού ένας συγγενής έφτασε στο σπίτι και βρήκε το 20 μηνών κοριτσάκι στον φούρνο. Ήταν ήδη νεκρή εκείνη την στιγμή.

Η αστυνομία είπε πως η Floyd ζούσε με την Jones ενώ η μητέρα της δεν ζούσε μαζί τους.  

«Η Royalty ήταν τόσο όμορφη και την αγαπούσα περισσότερο από οτιδήποτε στην ζωή μου,» είπε η μητέρα της Veronica Jones σε μία καμπάνια στο GoFundMe θέλοντας να συγκεντρώσει τα χρήματα για την κηδεία της.

«Την κόρη μου την δολοφόνησε και την έβαλε στον φούρνο ή ίδια της η γιαγιά.»

Το σώμα του μωρού έχει σταλεί για αυτοψία και η αστυνομία περιμένει να ξεκαθαριστεί εάν είχε πεθάνει πριν μπει στον φούρνο ή αν πέθανε εκεί.

Η Jones εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Τρίτη το απόγευμα, ο οποίος όρισε την εγγύηση στα $500,000. Έτσι, παρέμεινε προφυλακισμένη και δεν ήταν σίγουρο εάν είχε δικηγόρο να την υπερασπιστεί. 

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο εάν πάσχει από κάποια ψυχολογική ασθένεια αλλά οι αρχές είπαν πως η σκηνή που αντίκρισαν ήταν άκρως ενοχλητική.

«Είμαι 25 χρόνια στην αστυνομία και δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιοι. Το πιο δύσκολο κομμάτι… ήταν που είδα το θύμα.»



Περισσότερα: true.grdailymail

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου