Απίστευτο! Τρεις αδερφές μαζεύουν υπογραφές για να εκτελεστεί ο πατέρας τους


Ένα απίστευτο γεγονός εκτυλίσσεται στη Νότια Κορέα με τρεις αδερφές να έχουν κάνει αίτηση στην κυβέρνηση της χώρας και να ζητούν την εκτέλεση του πατέρα τους!

Η αίτηση έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της προεδρίας στη Νότια Κορέα και ήδη έχει μαζέψει 147.333 υπογραφές! Ο λόγος αυτή της… απαίτησης είναι ότι ο πατέρας σκότωσε την μητέρα τους με μαχαίρι την προηγούμενη εβδομάδα μετά από πολλά χρόνια κακοποίησης της γυναίκας από άντρα της!

«Ο πατέρας μας είναι ένα φρικτός εγκληματίας. Ζητάμε να καταδικαστεί σε θάνατο προκειμένου να μην υπάρξουν άλλα θύματα», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι τρεις αδελφές στην αίτησή τους που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της νοτιοκορεατικής προεδρίας.

Η ποινή του θανάτου εξακολουθεί να περιλαμβάνεται στον ποινικό κώδικα στη Νότια Κορέα, όμως έχει να εφαρμοστεί από το 1997. Η δολοφονία αυτή όμως έφερε και πάλι στο φως την χαλαρότητα με την οποία η δικαιοσύνη στη χώρα αντιμετωπίζει την ενδοοικογενειακή βία, καθώς δεν υπάρχουν δραστικές λύσεις. Συνήθως συστήνουν στους δράστες να συμβουλευθούν ψυχολόγο ή επιβάλλουν απλώς περιοριστικά μέτρα.
Περισσότερα: newsit

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου