Πιθανότητα αλλαγής δεδομένων για μία τελευταία ευκαιρία στον Σκίμπε...


Μετά από σειρά συζητήσεων επιτελικών στελεχών της ΕΠΟ και με την πλευρά του Βαγγέλη Γραμμένου εξετάζεται η πιθανότητα να συνεχίσει στα δύο τελευταία ματς του Nations League ο Μίκαελ Σκίμπε. Τελικές εξελίξεις στο Δ.Σ. της 25ης Οκτωβρίου.

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες για το θέμα της αποζημίωσης του Σκίμπε και εάν προβλέπεται ή όχι στο συμβόλαιό του. Αυτό που προκύπτει από μεριάς της ΕΠΟ είναι πως στην περίπτωση που αποφασιστεί η αποχώρησή του θα υπάρξει αποζημίωση.

Στα νεότερα τώρα. Τις τελευταίες δύο ημέρες έχει γίνει ένας νέος κύκλος επαφών, συζητήσεων και... ζυμώσεων με επιτελικά στελέχη της ΕΠΟ, ανθρώπους των Εθνικών ομάδων και τον πρόεδρο της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο. Η πρόθεση - διάθεση που βγαίνει από όλο αυτό είναι να δοθεί μία τελευταία ευκαιρία στον Μίκαελ Σκίμπε. Να μείνει στα δύο τελευταία ματς του Nations League και να παλέψει για τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης απομένουν. Θεωρείται πως από την στιγμή που η Ελλάδα δεν αποκλείστηκε και μαθηματικά ότι δεν μπορεί να μεταφερθεί στον Γερμανό εκλέκτορα ότι απέτυχε. 

Αυτό που σας μεταφέρουμε είναι μία τάση που υπάρχει σήμερα. Επειδή γίνονται διαρκώς συζητήσεις και υπάρχουν και αντίθετες... φωνές όπως του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ, Νίκου Βακάλη, μπορεί να έχουμε άλλα δεδομένα στην πορεία. Και όλα αυτά με φόντο το Δ.Σ. της 25ης Οκτωβρίου όπου θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις καθώς θα συζητηθεί εκεί και το ζήτημα της Εθνικής αλλά και το θέμα του Γερμανού προπονητή.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου