Τρόμος στα χωριά του Έβρου: Τζιχαντιστές πίσω από το τριπλό φονικό;


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Έβρο από το φρικτό έγκλημα που σημειώθηκε στο χωριό Πραγγί. 

Πρόκειται για την άγρια δολοφονία τριών γυναικών οι οποίες βρέθηκαν σφαγμένες στο λαιμό και το στήθος με μαχαίρι στρατιωτικού τύπου και δεμένες χειροπόδαρα. Το συγκεκριμένο μαχαίρι χρησιμοποιείται από κυνηγούς ή και δύτες και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να ανιχνευθούν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Ο ιατροδικαστής ολοκλήρωσε την πρώτη εξέταση και διαπίστωσε ότι οι τρεις γυναίκες, ηλικίας περίπου 35, 17 και 18 ετών έφεραν βαθιά δολοφονικά χτυπήματα ενώ, το φονικό υπολογίζεται ότι έγινε πριν από περίπου 6 ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μητέρα και δύο κόρες, ασιατικής καταγωγής.

Το έγκλημα έχει προκαλέσει τεράστια κινητοποίηση στην ΕΛ.ΑΣ., αφού αν οι δράστες δεν είναι διακινητές που επέστρεψαν στην Τουρκία, τότε κυκλοφορούν ελεύθεροι στην περιοχή του Έβρου. Οι Αρχές μάλιστα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τζιχαντιστές, με δεδομένη την αγριότητα του εγκλήματος.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως στη θέα των τριών κατακρεουργημένων γυναικών σοκαρίστηκαν ακόμα και οι έμπειροι αστυνομικοί.




Περισσότερα: newsbomb

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου