Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από την δολοφονία του Τζαμάλ Κασογκί


Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν τα δημοσιεύματα και οι αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.

Η ενημερωτική ιστοσελίδα Middle East Eye, η οποία αναφέρει ότι είχε άμεση πρόσβαση στις ηχητικές καταγραφές, περιγράφει σοκαριστικές λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με την περιγραφή, ο Σαουδάραβας δημοσιογράφος οδηγήθηκε στο γραφείο του προξένου. «Δεν υπήρξε απόπειρα ανάκρισης. Είχαν έλθει για να τον σκοτώσουν και ο πρόξενος βγήκε από το δωμάτιο» γράφει.

Ο ιατροδικαστής Σάλα αλ-Τουμπάιγκι που συμμετείχε στην ομάδα των Σαουδαράβων πρακτόρων που είχαν φθάσει εκείνη την ημέρα στην Κωνσταντινούπολη από το Ριάντ, άρχισε στην συνέχεια να διαμελίζει το σώμα του Τζαμάλ Κασόγκι ενώ ήταν ακόμη ζωντανός, σύμφωνα με την πηγή του Middle East Eye.

Ο ιατροδικαστής άκουγε μουσική φορώντας ακουστικά καθ΄ όλη την διαδικασία: «Όταν κάνω αυτήν την δουλειά, ακούω μουσική. Αυτό θα έπρεπε να κάνετε κι’ εσείς», ακούγεται να λέει στην ηχητική καταγραφή. Η δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι διήρκεσε επτά λεπτά, σύμφωνα με το Middle East Eye.
Περισσότερα: newsbeast

About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου