«Ο Μαρινάκης πήγε Αγγλία για να ζητήσει εξηγήσεις από τους παίκτες της Φόρεστ»


Η Daily Mail σε ρεπορτάζ της υποστηρίζει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ταξίδεψε στην Αγγλία για να μιλήσει στους παίκτες της Φόρεστ και να τους... επιπλήξει ενώ φέρεται να στήριξε τον Καράνκα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail η 9η θέση που βρίσκεται η Φόρεστ επέφερε την αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Υποστηρίζει το αγγλικό έντυπο πως ο κ. Μαρινάκης ταξίδεψε στην Αγγλία για να ζητήσει εξηγήσεις από τους παίκτες.

Στις αναφορές του προς τους παίκτες εμφανίστηκε να έχει ζητήσει άμεση βελτίωση και ενώ φέρεται να στήριξε τον Καράνκα. Στο Νησί επισημαίνεται η ενόχληση του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού για την πορεία της Φόρεστ και ότι στόχος του ίδιου αλλά και της διοίκησης της Νότιγχαμ Φόρεστ παραμένει η άνοδος στην Premier League. Ακόμα επισημαίνεται πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης επένδυσε το ποσό των 25 εκατομμυρίων για παίκτες μαζί με την προσθήκη ρεκόρ του Καρβάλιο από την Μπενφίκα. Από την Φόρεστ υπήρξε ενημέρωση πως το ταξίδι του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν προγραμματισμένο και ήθελε να δει τις Ακαδημίες, τις εγκαταστάσεις και να μιλήσει με στελέχη της ομάδας. Επίσης ο σύλλογος τονίζει πως έγιναν πολύ καλές και θετικές συζητήσεις με τον κ. Μαρινάκη. Όσον αφορά στον Καράνκα ο Ισπανός προπονητής από μέρους του αντιλαμβάνεται πως ο στόχος είναι η άμεση βελτίωση στην Φόρεστ.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου