Μοράτα: «Η Τσέλσι δεν μπορεί να σταματήσει τον Αζάρ να πάει στη Ρεάλ»


Την πεποίθηση πως η Τσέλσι δεν μπορεί να αποτρέψει τον Εντέν Αζάρ από το να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Αλβάρο Μοράτα.

Σίγουρος πως η Τσέλσι δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να σταματήσει τον Εντέν Αζάρ από το να πάει στη Ρεάλ είναι ο Αλβάρο Μοράτα, μετά και τις δηλώσεις του συμπαίκτη του, που χαρακτήρισε «όνειρο ζωής» το να αγωνιστεί στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. 

«Εφόσον το είπε τόσο ξεκάθαρα, τότε έτσι είναι», δήλωσε ο Μοράτα στο ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι «Cuatro». 

«Η Τσέλσι δεν μπορεί να μπλοκάρει την μεταγραφή, όμως είναι σίγουρο πως θα μπορέσουν να κλείσουν μια καλή συμφωνία, μιας και ο Αζάρ δεν πρόκειται να πιέσει καταστάσεις. Δεσμεύεται από συμβόλαιο, οπότε είναι δεδομένο πως θα κλείσουν μια επικερδή συμφωνία. 

Η σεζόν για τη Ρεάλ έχει ξεκινήσει άσχημα, όμως όλες οι ομάδες περνάνε δύσκολες στιγμές. Είναι μια από αυτές. Είμαι σίγουρος πως σύντομα θα αρχίσουν να σκοράρουν, καθώς διαθέτουν παίκτες όπως ο Μαριάνο (σ.σ. Ντίαζ), ο Καρίμ (σ.σ. Μπενζεμά), ο Γκάρεθ (σ.σ Μπέιλ) και ο Μάρκο (σ.σ. Ασένσιο). 

Οι επιθετικοί περνάνε κάποιες φορές παρατεταμένες περιόδους, όπου δεν μπορούν να σκοράρουν όσο και αν το προσπαθούν, όμως αυτό θα αλλάξει σύντομα. Πάντα αλλάζει», ολοκλήρωσε ο Ισπανός επιθετικός. 

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου