Μαρτίνς: «Με την Μίλαν δεν αρκούν 70 λεπτά, θέλει 90 λεπτά συγκέντρωσης»


Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός πως απέναντι στην Μίλαν μία ομάδα δεν πρέπει να παίζει πολύ καλά 70 λεπτά αλλά να είναι συγκεντρωμένη και στα 90...

Ο Πορτογάλος είπε για:

Το ματς με Μίλαν: Απέναντι σε ομάδες όπως η Μίλαν πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και στα 90 λεπτά. Δεν αρκούν 70 λεπτά καλού παιχνιδιού. Έπρεπε να αντικαταστήσουμε τον Τοροσίδη λόγω ενός μικρού τραυματισμού και να βγει ο Τουρέ. Αυτό άλλαξε τα σχέδιά μας. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και μετά ήρθαν άλλα δύο. Για 70 λεπτά πήγαμε πολύ καλά και είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε αποτέλεσμα σε μία ιστορική έδρα.

Την πρόκληση, τις δυσκολίες και την συνέχεια: Σίγουρα δεν φτάνει αυτό. Θέλουμε και άλλη βελτίωση για την συνέχεια. Η Μίλαν έχει μεγάλη ποιότητα στο κέντρό της. Είχαμε προετοιμάσει το ματς καλά, προσπαθήσαμε πολύ όμως σε τέτοια ματς δεν αρκούν 70 καλά λεπτά.

Πιο αναλυτικά: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο όμως πιστεύαμε πως μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Κάναμε ένα πολύ καλό ματς για 70 λεπτά με ποιότητα με έλεγχο του αγώνα. Ένα ώριμο ματς. Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Όλα αυτά μέχρι την ώρα που δεχθήκαμε, όπως δεχθήκαμε, το πρώτο γκολ. Χάσαμε τον έλεγχο μετά την αλλαγή του Τοροσίδη που δεν ήταν προγραμματισμένη να γίνει, όμως ο τραυματισμός του στο δεξί πόδι μας ανάγκασε να αλλάξουμε τα πλάνα μας. Σε τέτοια ματς πληρώνεις ακριβά τα λάθη και την εικόνα που είχαμε εμείς μετά το 70'. Όταν δεχόμαστε γκολ πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι, να ξέρουμε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Δεν ήμασταν η ομάδα που έπρεπε, η ομάδα που ήμασταν για 70 λεπτά. Μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα αλλά αυτό οπως αποδείχθηκε ήταν πολύ δύσκολο. Είμαστε λυπημένοι, είναι κρίμα το πρώτο πρόσωπο που είχαμε για 70 λεπτά να αλλάζει έτσι, δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα που είχαμε και θέλαμε».

Επίσης για τον κόσμο του Ολυμπιακού και την στήριξη και την αποθέωσή του στην ομάδα είπε: «Ο κόσμος είναι φανταστικός. Θα πρέπει και εμείς να απαντάμε με νίκες. Να είμαστε πιο επιθετικοί, πιο σταθεροί, πιο ισορροπημένοι. Δεν ήμασταν Ολυμπιακός μετά το 70' και αυτό μας στοίχισε. Να αλλάξουμε νοοτροπία και ψυχολογία και να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και αυτό πρέπει να αλλάξει γρήγορα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στο κέντρο του γηπέδου, όμως χρειάζεται παντού να είμαστε σταθεροί».

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου