Μίλαν-Ολυμπιακός 3-1


Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με την γκολάρα του Γκερέρο και ως το 70', κρατούσε με ευκολία ένα ιστορικό διπλό! Τελικά μέσα σε 9΄ τα ατομικά λάθη και η κλάση των παικτών της Μίλαν, γύρισαν το ματς και οι Ιταλοί με το 3-1 έφτασαν στη 2η τους νίκη στον όμιλο, αφήνοντας τους «ερυθρόλευκους» στον πόντο!

Οσο εύκολα μπορούν να σε τιμωρήσουν στο Champions League, άλλο τόσο μπορούν να στο κάνουν στο Europa League. Πόσω μάλλον όταν αγωνίζεσαι στο Σαν Σίρο με την Μίλαν των 7 τροπαίων Champions League. Κι ο Ολυμπιακός το κατάλαβε καλά. Πως δεν αρκούν 70 λεπτά απόλυτης συγκέντρωσης για να πάρεις αποτέλεσμα και διπλό μέσα στο Μιλάνο.

Γιατί για 70 λεπτά οι «ερυθρόλευκοι» όχι μόνο ήταν μπροστά αλλά έδειχναν ότι μπορούν να διαχειριστούν το ματς. Και το έκαναν μετά το γκολ του Γκερέρο (στο 14'). Ομως η αλλαγή του Γκατούζο (Κουτρόνε στο 54') άλλαξε τις ισορροπίες. Σε συνδυασμό με τα λάθη του Σισέ και την κατάρρευση των «ερυθρολεύκων» ήρθε η ανατροπή μέσα σε δέκα λεπτά.

Στο 70' (Κουτρόνε), στο 76' (Ιγκουαΐν) και στο 79' (Κουτρόνε) το 0-1, έγινε 3-1 με τον Ολυμπιακό να μην παίρνει τίποτα από το παιχνίδι.

gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου