Από 27/09/18 στους κινηματογράφους


Ο Σεπτέμβριος φεύγει και μας αφήνει με πολύ καλές κινηματογραφικές επιλογές, Ωστόσο και οι καινούριες ταινίες που έρχονται πρόκειται να μας τραβήξουν το ενδιαφέρων. Πάμε να δούμε τις νέες αφίξεις αναλυτικά.

Searching


Περίληψη
Μετά την εξαφάνιση της 16χρονης κόρης του David Kim (John Cho), ξεκινά μία έρευνα στην τοπική κοινωνία και ένας ντετέκτιβ ανατίθεται στην υπόθεση. Μετά από 37 ώρες και χωρίς κανένα προβάδισμα, ο David αποφασίζει να ψάξει σε ένα μέρος που δεν έχει κοιτάξει ακόμα και πού όλα τα μυστικά κρατούνται σήμερα: το laptop της κόρης του. Σε ένα υπερ-μοντέρνο θρίλερ, μέσω της τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε καθημερινά για να επικοινωνήσουμε, ο David πρέπει να εντοπίσει τo ψηφιακό αποτύπωμα της κόρης του πριν εξαφανιστεί για πάντα.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ανίς Τσαγκάντι
Ηθοποιοί: Τζον Τσο, Σαρά Σον, Άλεξ Τζέιν Γκόου, Μέγκαν Λίου
Διάρκεια: 102 λεπτά
Είδος ταινίας: ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Μια Μικρή Χάρη



Περίληψη
Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από την Στέφανι μια μαμά «vlogger» που αναζητά την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της καλύτερης της φίλης , της Έμιλi. Η Έμιλι ένα πρωινό της τηλεφωνεί και της ζητάει μια μικρή χάρη, να παραλάβει η Στέφανι τον γιό της από το σχολείο μέχρι η ίδια να επιστρέψει από την δουλεία της. Από εκείνη την στιγμή τα ίχνη της Έμιλι αγνοούνται.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Πολ Φέιγκ
Ηθοποιοί: Άννα Κέντρικ, Μπλέικ Λάιβλι, Χένρι Γκόλντινγκ, Άντριου Ράνελς, Λίντα Καρντελίνι, Ζαν Σμαρτ, Ρούπερτ Φρεντ
Διάρκεια: 117 λεπτά
Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15



Bel Canto



Περίληψη
Η Ροξάν Κρος (Τζούλιαν Μουρ), μια διάσημη Αμερικανίδα σοπράνο, ταξιδεύει στη Νότια Αμερική για να δώσει ένα πριβέ κονσέρτο για τα γενέθλια ενός πλούσιου Ιάπωνα βιομήχανου (Κεν Γουατανάμπε). Στην συνάθροιση παρευρίσκονται πολιτικοί και διπλωμάτες, όταν ξαφνικά τη βίλα καταλαμβάνουν αντάρτες που απαιτούν την απελευθέρωση των φυλακισμένων συντρόφων τους. Έγκλειστοι στο ίδιο σπίτι επί ένα μήνα, όμηροι και απαγωγείς θα αναγκαστούν να βρουν κοινούς κώδικες επικοινωνίας ακόμα κι αν μιλούν διαφορετική γλώσσα. Η μουσική θα τους οδηγήσει με μοναδικό τρόπο στο να ξεπεράσουν τις έχθρες και τις διαφορές τους, ανακαλύπτοντας ότι αυτά που τους ενώνουν είναι πιο σημαντικά από αυτά που τους χωρίζουν. Μια δυνατή αγάπης που βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Αν Πάτσετ.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Πολ Γουάιτζ
Ηθοποιοί: Τζούλιαν Μουρ, Κεν Γουατανάμπε, Έλσα Ζιλμπερστάιν, Σεμπάστιαν Κοχ, Κρίστοφερ Λάμπερτ
Διάρκεια: 100 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου