
Πληγωμένη, προβληματική, αναποτελεσματική. Η Βασίλισσα μέτρησε ακόμα μία κακή εμφάνιση, με την ΤΣΣΚΑ να τη νικάει 1-0 και να τη βυθίζει ακόμα περισσότερα στην κακή κατάστασή της.
Τεράστιες απουσίες (Σέρχιο Ράμος, Ισκο, Μαρσέλο, Μπέιλ), σοβαρό ντεφορμάρισμα, αρνητική αγωνιστική εικόνα με τον Χουλέν Λοπετέγκι στον πάγκο. Ολα τα άσχημα είχε η Ρεάλ και τα έκανε ακόμα χειρότερα στη Μόσχα. Η τελευταία φορά που είχε ηττηθεί στη 2η αγωνιστική σε φάση ομίλων, ήταν το 1998 και τότε στο ίδιο γήπεδο, το «Λουζνίκι» (από τη Λοκομοτίβ τότε). Εκεί δηλαδή όπου την τιμώρησε αυτή τη φορά η ΤΣΣΚΑ με το 1-0.
Με περίεργη 11άδα (ντεμπούτο ο 22χρονος αριστερός μπακ, Ρεγκιλόν) βρέθηκε μόλις στα 64 δευτερόλεπτα να κυνηγάει το σκορ. Ο Βλάσιτς πήρε το δώρο του Κρόος και έβαλε το δεύτερο ταχύτερο γκολ στην άμυνα της Ρεάλ στην ιστορία της στο θεσμό (ο Μακάι με την Μπάγερν το 2007 στα 10 δεύτερα). Από εκεί και μετά οι Μαδριλένοι ανέβασαν ρυθμό, είχαν δύο δοκάρια με τους Καζεμίρο (29'), Μπενζεμά (40'), μα είδαν και τον Καρβαχάλ να αποχωρεί κουτσαίνοντας.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου