Χάμιλτον: «Έπαιρνα πάντα τον Ραϊκόνεν στο PlayStation»


Ο Λιούις Χάμιλτον, αποκάλυψε ότι όταν ήταν μικρός και έπαιζε το βιντεοπαιχνίδι της F1 στο PlayStation, επέλεγε πάντα τον Iceman για οδηγό! 

Τις τελευταίες μέρες ο Κίμι Ραϊκόνεν μονοπωλεί στις ειδήσεις γύρω από τη Formula 1 λόγω της αποχώρησής του από τη Ferrari και τη συνέχεια της καριέρας του στη Sauber. Ο Λιούις Χάμιλτον με αυτή την ευκαιρία, μας αποκαλύπτει κάτι από τα παιδικά του χρόνια και από τον καιρό που έπαιζε PlayStation, ύστερα από τη νίκη του στη Μόντσα. 

«Αν θα μου λείψει ο Κίμι; Νομίζω είναι πάντα μια δύσκολη ερώτηση, αν θα σου λείψει κάποιος. Θεωρώ ότι σίγουρα θα λείψει στο σπορ. Δεν θα κρύψω ότι πριν ακόμη μπω στη Formula 1, όταν έπαιζα PlayStation, επέλεγα πάντα τον Κίμι. Ονειρευόμουν πως ήμουν εγώ στη θέση του. Μετά θυμάμαι το πρώτο αυτοκίνητο στη McLaren, με το set up του Κίμι και την ανάρτηση που χρησιμοποιούσε. 

Το θυμάμαι σαν να ήταν χθες. Ήταν απίστευτη εμπειρία, θεωρούσα ότι το οδηγικό μας στυλ ήταν παρόμοιο καθώς γρήγορα συνήθισα με αυτό το set up. Έχει μια φανταστική καριέρα, ήταν πραγματικά τιμή μου που αγωνίστηκα απέναντί του. Μοιάζει όμως να είναι... παγωμένος, σαν τον πάγο! Έχει ακόμη αρκετά χρόνια μπροστά του, δεν δείχνει να γερνάει. Δεν ξέρω αν αυτό χαρακτηρίζει όλους τους Φινλανδούς» είπε ο Λιούις Χάμιλτον. 

gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου