Εκστρατεία υπέρ Ραϊκόνεν από τους οπαδούς της Ferrari


Υπογραφές μαζεύουν οι φίλοι της Ferrari προκειμένου να κρατήσουν τον Φιλανδό πιλότο την επόμενη σεζόν. 

Περισσότεροι από 20.000 φίλαθλοι της Ferrari έχουν υπογράψει μία διαδικτυακή φόρμα προκειμένου να κρατήσουν τον Κίμι Ραϊκόνεν την επόμενη χρονιά στην «σκουντερία» και να μην αντικατασταθεί από τον Τσάρλς Λεκλέρκ. 

Χωρίς να έχει επισημοποιηθεί, τον τελευταίο καιρό ακούγεται πως ο Μονεγάσκος πιλότος Τσάρλς Λεκρέρκ, έχει ήδη υπογράψει με την Ferrari για το 2019, και θα αγωνίζεται πλάι στον Σεμπάστιαν Φέτελ. Όμως το σενάριο αυτό δεν άρεσε στους φιλάθλους οι οποίοι ζητούν από την διοίκηση της ομάδας να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Κίμι Ραϊκόνεν. 

Οι προσπάθειές τους όπως φαίνεται δεν βρίσκουν ανταπόκριση γιατί σύμφωνα με το περιοδικό AUTO BILD MOTORSPORT οι διαδικασίες έχουν ήδη ολοκληρωθεί χωρίς όμως να έχουν δημοσιοποιήσει την απόφαση της συμφωνίας. Ο Φιλανδός πιλότος αποφεύγει να κάνει δηλώσεις για το μέλλον του στην Formula 1 όπως και ο Λεκλέρκ, τον οποίο πιάνουν συχνά οι κάμερες να μιλάει με τους τεχνικούς της Ferrari.


Με την επιστροφή του στην Ferrari, ο Ραϊκόνεν, έχει δείξει ένα καλό αγωνιστικό προφίλ και έχει βοηθήσει τον Σεμπάστιαν Φέτελ να ανέβει στην βαθμολογικά στο πρωτάθλημα των οδηγών. 

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου