Μαχλάς: «Είχα φτάσει μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ»!


O Νίκος Μαχλάς με αφορμή το ματς ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ θυμήθηκε το πόσο κοντά είχε φτάσει από το να πάρει μεταγραφή στον «Δικέφαλο» πριν καταλήξει στον Ηρακλή. 

Το ματς μεταξύ του ΟΦΗ και του ΠΑΟΚ βρίσκεται προ των πυλών και ο Νίκος Μαχλάς αναφέρθηκε σήμερα στις δύο ομάδες, την αλλαγή ιδιοκτησίας στην ομάδα του Ηρακλείου, στον Ιβάν Σαββίδη, ενώ όπως αποκάλυψε το 2003 είχε φτάσει πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στα «ασπρόμαυρα» του ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ σήμερα στον Libero 107,4 FM:

Για το πως περιμένει το παιχνίδι του Σαββάτου: «Κάθε φορά που παίζει ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη, είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον. Οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι πάντα καλές, οι σχέσεις των φιλάθλων. Είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο γήπεδο. Ο ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ γιγαντώνεται. Ο ΠΑΟΚ έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Είναι καλός κι εκτός έδρας και πιστεύω ότι φέτος είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα, σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι έχει ανέβει επίπεδο. Κανονικά αυτός θα έπρεπε να ήταν πέρυσι πρωταθλητής. Τουλάχιστον πήρε το Κύπελλο κι έδειξε ποια είναι η καλύτερη ομάδα».

Για όσα έγιναν πέρυσι και το ελληνικό πρωτάθλημα: «Όταν βλέπεις τις δυνατότητες αυτής της ομάδας και φτάνεις στο σημείο να σου αξίζει το πρωτάθλημα και να μην το παίρνεις, νιώθεις αυτή την πικρία μέσα σου, γιατί σου στέρησαν κάτι που το περίμενες πολλά χρόνια. Το νιώθουν όσοι αγωνίζονται και σίγουρα αυτά πρέπει να αλλάξουν πλέον. Απομονωνόμαστε από όλη την Ευρώπη με όσα γίνονται. Ευτυχώς τα πήγαν καλά οι ομάδες μας στα προκριματικά και βλέπουμε κάτι καλό. Πρέπει ο καθένας να παίρνει αυτό που του αξίζει.

Θα μιλήσω ειλικρινά, σαν παράγοντας που υπήρξα τα είδα όλα. Είδα τα καλά, τα άσχημα, όλα. Το πρωτάθλημα μπορεί να είναι 2-3 ταχυτήτων κι αυτό έχει να κάνει με το οικονομικό. Δεν πρέπει να υπάρχει τεράστιο χάσμα. Βλέπουμε που έχει καταντήσει ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να είναι κοντά όλοι, σίγουρα κάποιοι θα ξεχωρίσουν λόγο ιστορίας ή μπάτζετ, αλλά αν δεν υπάρχει αυτό το χάσμα, πρέπει να λιγοστέψουν οι ομάδες. Πολλές ομάδες κλείνουν κάπου πλέον, δηλαδή θέλουν να έχουν την υποστήριξη κάποιου δυνατού. Κανονικά αυτό δεν θα έπρεπε να υπάρχει».

Για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ φέτος είναι για μένα μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες. Έχει καλή ομάδα και δεν πιστεύω ότι θα κινδυνεύσει να πέσει. Θα είναι ψηλά στην βαθμολογία. Φαίνεται ότι ο προπονητής έχει βρει την ισορροπία και τα πάει καλά. Είναι μία οργανωμένη ομάδα και θα κάνει καλά πράγματα στο πρωτάθλημα. Αυτό που είδα στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ήταν ότι παρότι ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος, κάτι του έλειπε και δεν πήρε τη νίκη. Δεν έκανε αυτά που έπρεπε, για να πάρει το ματς. Ήταν λίγο περίεργο το παιχνίδι, αδίκησε τον εαυτό του».

Για το πως περιμένουν το παιχνίδι στο Ηράκλειο: «Το ζουν έντονα στο Ηράκλειο αυτό το παιχνίδι, μετά από 3 χρόνια ο ΟΦΗ επέστρεψε εκεί που ανήκει. Το περιμένουν όλοι έντονα! Ο κόσμος ζει για αυτό το ματς και περιμένουν όλοι ένα μεγάλο παιχνίδι».

Για την αλλαγή της ιδιοκτησίας του ΟΦΗ: «Είναι στα σκαριά για να αλλάξει χέρια η ομάδα. Έρχεται ένας άνθρωπος που δεν τον γνωρίζω προσωπικά, έχω μάθει πράγματα όμως. Θέλει να προσφέρει στην Κρήτη και στην ομάδα, έχει μία σχέση με τον Γιώργο Σαμαρά και είναι ένας άνθρωπος που μαθαίνω ότι μπορεί να στηρίξει τον ΟΦΗ. Είναι σημαντικό να έρχονται άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν. Ευελπιστούμε κι εμείς ότι θα γίνει κάτι ανάλογο, όπως στη περίπτωση του ΠΑΟΚ, σε μικρότερο μέγεθος φυσικά και να μπορεί ο ΟΦΗ να φτιάξει μία καλή ομάδα».

Για τον ΠΑΟΚ και τις ακαδημίες: «Βλέπουμε ότι ο ΠΑΟΚ το πάει πάρα πολύ καλά. Έχει τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα. Είναι σημαντικό να υπάρχουν παίκτες από τα θεμέλια των ομάδων».

Για το αν του λείπει το ποδόσφαιρο: «Το ποδόσφαιρο φυσικά και μου λείπει. Είναι κομμάτι της ζωής μου. Πάντα θα συμβαίνει αυτό. Ο κόσμος με ξέρει σαν ποδοσφαιριστή. Όπου κι αν πάω, υπάρχει κόσμος που με γνωρίζει για αυτά που είχα κάνει. Κατά καιρούς μαζευόμαστε αρκετοί παίκτες των παλαίμαχων του ΟΦΗ και θυμόμαστε όσα κάναμε παλαιότερα».

«Πάντα με τον ΠΑΟΚ αισθανόμουν πολύ όμορφα. Όταν ενώνονται "ασπρόμαυρο" με "ασπρόμαυρο" είναι πολύ όμορφο. Εγώ φταίω που δεν ήρθα στον ΠΑΟΚ, είχα φτάσει μία... ανάσα από την ομάδα. Τότε ήταν ο Αναστασιάδης στην ομάδα, είχα συμφωνήσει σε όλα, αλλά τελικά κατέληξα στον Ηρακλή. Κανονικά στον ΠΑΟΚ ήταν να έρθω.

Είναι πολύ ωραίο πράγμα να βλέπεις ομάδες να δυναμώνουν. Είναι χαρά μου να βλέπω τον ΠΑΟΚ να είναι μεγάλος. Γνωρίζω και τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν τον γνώρισα και θέλω να σας πω μπράβο, γιατί σας αξίζει σαν ομάδα», πρόσθεσε λίγο πριν κλείσει ο Νίκος Μαχλάς.

gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου